Follow us

15 χρόνια πριν | Όταν η 27χρονη Γιούλικα Σκαφιδά μαγνήτιζε τον φωτογραφικό φακό με τα καταγάλανα μάτια της

Η υπέροχη φωτογραφία της ηθοποιού από το 2008.

MissBloom TEAM
Γιούλικα Σκαφιδά Instagram

Η Γιούλικα Σκαφιδά είναι μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της. Όλα αυτά τα χρόνια, η αγαπημένη ηθοποιός έχει σημειώσει πολλές επιτυχίες σε θέατρο, τηλεόραση και σινεμά ενώ η ίδια απασχολεί μόνο με τη δουλειά της, κρατώντας την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Γιούλικα Σκαφιδά ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της

Πριν από λίγο καιρό ωστόσο, η Γιούλικα Σκαφιδά αποκάλυψε μέσα από τα social media, και με τον πιο γλυκό τρόπο, πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί. Η ίδια μοιάζει πιο έτοιμη από ποτέ να γίνει μητέρα ενώ όπως δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή της, δεν το έχει συνειδητοποιήσει ακόμα.

Σήμερα, με αφορμή την εγκυμοσύνη της ηθοποιού και την αποκάλυψη που έκανε πριν από λίγες μέρες ότι περιμένει αγοράκι, γυρίζουμε τον χρόνο πίσω και θυμόμαστε πώς έδειχνε η 27χρονη Γιούλικα το 2008, τότε που συμμετείχε στην επιτυχημένη σειρά του Mega "Μαύρα Μεσάνυχτα", η οποία την έκανε ευρέως γνωστή και αγαπητή. Στην παρακάτω φωτογραφία, η ηθοποιός μοιάζει πιο όμορφη και ξέγνοιαστη από ποτέ ενώ μαγνητίζει τον φωτογραφικό φακό τόσο με τα καταγάλανα μάτια της όσο και με το χαμόγελό της.

Αγνώριστη η Γιούλικα Σκαφιδά | Η δημόσια εμφάνιση με πλατινέ μαλλιά και κατακόκκινο κραγιόν

15 χρόνια πριν | Όταν η 27χρονη Γιούλικα Σκαφιδά μαγνήτιζε τον φωτογραφικό φακό με τα καταγάλανα μάτια της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ