Follow us

Δανάη Μιχαλάκη | Με φουσκωμένη κοιλίτσα στα γυρίσματα της "Παραλίας"

Η ηθοποιός μαζί με τον σύζυγό της, ταλαντούχο ηθοποιό και σκηνοθέτη, Γιώργο Παπαγεωργίου περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι

Δανάη Μιχαλάκη Ndp Photos

Τη χαρά της μητρότητας αναμένεται να βιώσει η Δανάη Μιχαλάκη που φέτος πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά της ΕΡΤ "Η Παραλία". Η ηθοποιός μαζί με τον σύζυγό της, ταλαντούχο ηθοποιό και σκηνοθέτη, Γιώργο Παπαγεωργίου περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι που όπως αποκάλυψε ο μελλοντικός παππούς και πατέρας της, Δανάης, Γιώργος Μιχαλάκης, θα είναι κοριτσάκι.

Η Δανάη που στη σειρά της δημόσιας τηλεόρασης υποδύεται τη νεαρή γιατρό Υπατία Αρχοντάκη που επιστρέφει μετά από σπουδές στο Λονδίνο στον τόπο καταγωγής της, στην Κρήτη, μοιράστηκε μία φωτογραφία από τα γυρίσματα που έγιναν στα Μάταλα. Άλλωστε η σειρά μας μεταφέρει χρονικά στο 1969 , στην εποχή που στα Μάταλα ζούσαν οι χίπις. Η ηθοποιός φαίνεται πίσω από την κάμερα ενώ η φουσκωμένη κοιλίτσα της είναι εμφανής. Ωστόσο δεν είναι ξεκάθαρο αν πρόκειται για την αληθινή της κοιλίτσα καθώς σύμφωνα με το σενάριο μένει έγκυος και η ηρωίδα που υποδύεται.

Δανάη Μιχαλάκη | Με φουσκωμένη κοιλίτσα στα γυρίσματα της "Παραλίας"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ