Follow us

H Βασιλική Μιλλούση έκανε make over στο δωμάτιο των παιδιών της | Η παραμυθένια διακόσμηση & οι ροζ λεπτομέρειες

Το ανακαινισμένο δωμάτιο της Σοφίας και της Λένιας μοιάζει πιο φωτεινό και ευρύχωρο από ποτέ.

MissBloom TEAM
Βασιλική Μιλλούση Instagram

Στο καινούργιο δωμάτιο των παιδιών της μάς ξενάγησε η Βασιλική Μιλλούση, μέσα από μία σειρά φωτογραφιών στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής και ο σύζυγός της, Λευτέρης Πετρούνιας, έκαναν ένα υπέροχο make over στο δωμάτιο της Σοφίας και της Λένιας το οποίο λάτρεψαν τόσο οι ίδιοι όσο και οι followers τους.

Λευτέρης Πετρούνιας και Βασιλική Μιλλούση | Οι γλυκύτατες κόρες τους πήραν τα πρώτα τους μετάλλια στην ενόργανη γυμναστική

ΗΒασιλική Μιλλούση δημοσίευσε στο Instagram της πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το παιδικό δωμάτιο των παιδιών της που μόλις ανακαινίστηκε και που είναι γεμάτο ροζ χρώμα. Ειδικότερα, η διακόσμηση στο δωμάτιο της Σοφίας και της Λένιας μοιάζει παραμυθένια με τους χνουδωτούς μονόκερους και τις καρδιές να πρωταγωνιστούν σε όλον τον χώρο. Το υπνοδωμάτιο μάλιστα, φαίνεται ιδιαίτερο φωτεινό και ευρύχωρο ενώ τα περισσότερα έπιπλα είναι φτιαγμένα από ξύλο.

"Το καινούργιο μας δωμάτιο μας αρέσει και νομίζω φαίνεται 🤩 Μονόκεροι, μπαλαρίνες και ροζ, ροζ, ροζ!", σημείωσε στη λεζάντα της περιγραφής η Βασιλική Μιλλούση, η οποία δείχνει να είναι τόσο ενθουσιασμένη με αυτή την αλλαγή όσο άλλωστε και οι κόρες της.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας κάνει SUP μαζί με την κόρη του, Σοφία, στην πιο γλυκιά φωτογραφία που θα δεις σήμερα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ