Follow us

Μαρία Μπακοδήμου | "Έχω σκεφτεί το ενδεχόμενο να γίνω γιαγιά..."

Όλα όσα είπε η γνωστή παρουσιάστρια για τους γιους της, Άρη και Νικήτα Αργυρόπουλο.

MissBloom TEAM
Μαρία Μπακοδήμου Instagram

Καλεσμένη στην εκπομπή "Μαμά-δες" βρέθηκε η Μαρία Μπακοδήμου, παραχωρώντας μία αποκλειστική και απολαυστική συνέντευξη. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε στη Τζένη Θεωνά για πολλά πράγματα ενώ δε δίστασε να αναφερθεί στους γιους της, Άρη και Νικήτα Αργυρόπουλο.

Η Μαρία Μπακοδήμου πήγε στη Θεσσαλία για να συμβάλει στη βοήθεια για τη μεταφορά ειδών πρώτης ανάγκης

Πιο αναλυτικά, η Μαρία Μπακοδήμου τόνισε πως θα ήθελε να γίνει κάποια στιγμή γιαγιά αν και οι γιοι της είναι πολύ μικροί σε ηλικία. Η ίδια μάλιστα, ανέφερε πώς ήταν για εκείνη η ζωή ως νεαρή, εργαζόμενη μητέρα, υπογραμμίζοντας πως αν και υπήρχαν δυσκολίες σήμερα έχουν όλα πάρει τον δρόμο τους.

"Τα αγόρια είναι άντρες, είναι 23 και 22. Έχω σκεφτεί το ενδεχόμενο να γίνω γιαγιά, μου αρέσει, απλά δεν θα ήθελα να γίνουν γονείς πολύ νέοι. Να έχουν χορτάσει τη ζωή τους, να έχουν γεμίσει από εμπειρίες… Το να γίνει γονιός σημαίνει ότι αφοσιώνεσαι σε κάτι και αφήνεις πίσω πολλά πράγματα. Πολλές φορές προσπαθώ να θυμηθώ πώς ήταν τα βράδια που είχαμε τους κολικούς και την επόμενη μέρα είχαμε πρωινό, που έπρεπε να ξυπνήσω είτε να τους δώσω να φάνε… Θυμάμαι μόνο ότι κάθε φορά που συνέβαινε κάτι τέτοιο, νόμιζα ότι δεν θα τελειώσει ποτέ. Ότι θα ζω μια κατάσταση πίεσης και έπρεπε να ανταποκρίνομαι ανά πάσα στιγμή. Αλλά όλα πέρασαν, όλα πήραν έναν ωραίο δρόμο."

"Δεν είχα ποτέ περίοδο που να μη δουλεύω και να είμαι συνέχεια με τα παιδιά μου, μόνο τα καλοκαίρια. Παλαιότερα στην τηλεόραση τα καλοκαίρια ήταν πιο μεγάλα, οι εκπομπές τελείωναν νωρίτερα, άρχιζαν αργότερα, ήταν πιο μεγάλα τα καλοκαίρια και τα χαιρόμουν πάρα πολύ. Μου άρεσε πάρα πολύ να πηγαίνω μόνη μου με τα παιδιά κάπου. Με βοήθησαν πάρα πολύ τα παιδιά μου να γίνω καλύτερος άνθρωπος.", είπε η Μαρία Μπακοδήμου.

Δες το σχετικό απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή "Happy Day" :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ