Follow us

Ο Σωτήρης Κοντιζάς σε μία σπάνια φωτογραφία από τα φοιτητικά του χρόνια

"Στο Πάντειο μαζί. Στην τράπεζα μαζί. Στις βραδιές mapo tofu στα Εξάρχεια μαζί."

MissBloom TEAM
Σωτήρης Κοντιζάς Instagram

Μία throwback φωτογραφία από τα φοιτητικά του χρόνια δημοσίευσε πριν από λίγες ώρες , στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ο Σωτήρης Κοντιζάς. O γνωστός σεφ και κριτής του Masterchef, με αφορμή το νέο επαγγελματικό βήμα ενός καλού του φίλου, ανέβασε ένα φωτογραφικό άλμπουμ με πολλές, κοινές τους φωτογραφίες.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς και η γοητευτική σύζυγός του, Δέσποινα, σε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση με την 7χρονη κόρη τους, Αριάνα Τσιχίρο

Πιο συγκεκριμένα, ο Σωτήρης Κοντιζάς θέλησε να στηρίξει τον φίλο του, ο οποίος άνοιξε πιτσαρία στην Κυψέλη, αναρτώντας ένα φωτογραφικό άλμπουμ με στιγμές τους από το παρελθόν. Αναλυτικότερα, ο σεφ δημοσίευσε μεταξύ άλλων μία κοινή τους φωτογραφία από τα φοιτητικά τους χρόνια στην οποία ο Σωτήρης Κοντιζάς μοιάζει πραγματικά αγνώριστος.

"Στο Πάντειο μαζί. Στην τράπεζα μαζί. Στις βραδιές mapo tofu στα Εξάρχεια μαζί. Στο Λονδίνο κοιμόμουν στον καναπέ του κ μου έβαζε θερμαντική μετά το σέρβις. Αυτός που τα παράτησε όλα όταν δοκίμασε το Franco Manca στο Chiswick κ πήγε στη Νάπολη. Αυτός που συνήθως έχει στο πορτ-μπαγκάζ ένα roccbox. Ο άνθρωπος πάνω στον οποίο χτίστηκε ο ξυλόφουρνος κ το πόστο της πίτσας στον Προβελέγγιο κ ξεφούρνισε την Marmite. Κ την Almost 90's. Κ πολλές άλλες. Αυτός που μιλάει μόνο για πίτσα.", έγραψε ο Σωτήρης Κοντιζάς για τη φιλία του με τον Σταύρο.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς σε μία σπάνια φωτογραφία από τα φοιτητικά του χρόνια

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ