Follow us

Ευγενία Σαμαρά | "Έχουμε απομακρυνθεί γιατί πια, δε συμβαδίζαμε μαζί..."

Όλα όσα είπε η γνωστή ηθοποιός για την προσωπική της ζωή και εξέλιξη.

MissBloom TEAM
Ευγενία Σαμαρά Instagram

Καλεσμένη στην εκπομπή "Happy Day" βρέθηκε το πρωί της Τρίτης η Ευγενία Σαμαρά, με αφορμή την πρεμιέρα του τρίτης σεζόν της επιτυχημένης σειράς "Σασμός".

Η Ευγενία Σαμαρά κολύμπησε στον Ειρηνικό Ωκεανό | Οι μαγευτικές φωτογραφίες από το ταξίδι της στο Περού

Η γνωστή ηθοποιός κάθισε στον καναπέ της Σταματίνας Τσιμτσιλή όπου συνομίλησε μαζί της για πολλά πράγματα ενώ δε δίστασε να κάνει μία προσωπική εξομολόγηση. Συγκεκριμένα, η Ευγενία Σαμαρά αναφέρθηκε στις ισορροπίες της προσωπικής της ζωής και στους ανθρώπους που έχει απομακρύνει με σκοπό την ψυχική της ηρεμία. Η ίδια τόνισε πως προσπαθεί μέσα από τα τραύματά της να εξελίσσεται ενώ υπογράμμισε πως απολαμβάνει το ταξίδι της συνειδητότητας.

"Προσπαθώ να ισορροπώ και να εξελίσσομαι θα πω γιατί μια φορά είμαστε εδώ – τουλάχιστον αυτή θυμόμαστε. Αυτό το ταξίδι της αυτογνωσίας και της εξέλιξης του εαυτού είναι ένα ταξίδι ζωής. Μέσα από τα τραύματά μας εξελισσόμαστε και εμείς οι ίδιοι και βρίσκουμε κομμάτια του εαυτού μας, που μας οδηγούν σε ωραία μονοπάτια και στην προσωπική και στην επαγγελματική ζωή. Αυτό που θέλω πλέον εγώ είναι να απολαμβάνω λίγο το κομμάτι της συνειδητότητας. Να είμαι εδώ, να ζω στο τώρα και να μην αγχώνομαι πολύ. Να μην ζούμε στο πριν και στο μετά αλλά στο τώρα.

"Έχω βγάλει ανθρώπους από τη ζωή μου. Έχουμε απομακρυνθεί γιατί πια, δε συμβαδίζαμε μαζί. Αισθάνομαι ότι δεν περπατάμε στην ίδια διαδρομή. Απλά πια αναλαμβάνει ο καθένας την ευθύνη του. Και λες, εδώ περνάμε καλά, εδώ δεν περνάμε και συνεχίζεις.", είπε χαρακτηριστικά η Ευγενία Σαμαρά.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ