Follow us

Η Ελένη Μενεγάκη σε μία σπάνια φωτογραφία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, 28 χρόνια πριν

Ήταν 1995 όταν η γνωστή παρουσιάστρια φιλοξένησε στην εκπομπή "Πρωινός Καφές" την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

MissBloom TEAM
Ελένη Μενεγάκη Instagram

28 ολόκληρα χρόνια πριν, η Ελένη Μενεγάκη παρουσίαζε στον Ant1 την εκπομπή "Πρωινός Καφές" σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία και -όπως αποδείχτηκε χρόνια αργότερα-, γράφοντας ιστορία. Το μακρινό 1995, ήταν η δέυτερη συνεχόμενη χρονιά της εκπομπής και η τέταρτη χρονιά της παρουσιάστριας στην τηλεόραση.

Η Ελένη Μενεγάκη με λευκό μπικίνι κρατώντας από το χέρι την 3χρονη Λάουρα και έχοντας στην αγκαλιά της τον 6χρονο Άγγελο | Οι οικογενειακές διακοπές στη Μύκονο, 15 χρόνια πριν

Από τον καναπέ λοιπόν της αγαπημένης και επιτυχημένης παρουσιάστριας είχαν περάσει πολλοί άνθρωποι της showbiz, μεταξύ αυτών και η Αλίκη Βουγιουκλάκη με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Συγκεκριμένα, το 1995, η Ελένη Μενεγάκη υποδέχτηκε στον καναπέ της εκπομπής της την σταρ του ελληνικού κινηματογράφου και τον γνωστό ηθοποιό και σύζυγό της, με την παρουσιάστρια να αποκαλύπτει πολλά χρόνια μετά πως όταν την είχε φιλοξενήσει δεν γνώριζε πως ήταν άρρωστη. Αναλυτικότερα, η Ελένη Μενεγάκη έχει αποκαλύψει πως η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν στηριζόταν καλά στα ποδιά της καθώς και πως χρειαζότανε βοήθεια.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Αλίκη Βουγιουκλάκη πέθανε λίγους μήνες μετά, στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, από καρκίνο στο ήπαρ.

"Ήταν κι άλλοι που μπορεί να "έφυγαν" νωρίτερα αλλά που ήταν εκεί μέχρι τέλους. Εγώ την Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν θα την ξεχάσω, όταν είχε έρθει στην εκπομπή. Ήταν άρρωστη, το ήξερε, είχαμε ανέβει Θεσσαλονίκη. Εμείς δεν τα ξέραμε αλλά τη βλέπαμε ότι δεν ήταν όπως ήταν έξι μήνες πριν σε συνέντευξη στην εκπομπή. Χρειάστηκε βοήθεια, να της πιάσουμε το χέρι. Καταλάβαινες ότι δεν στηριζόταν καλά στα πόδια της. Έκανε όλα αυτά που έπρεπε να κάνει σαν μια μεγάλη καλλιτέχνης, να κάνει τον γύρο, να χαιρετήσει τον κόσμο εκεί μπροστά που ζητοκραύγαζαν. Αλλά η ίδια την έβλεπες ότι υπέφερε. Έμεινε όμως στο θέατρο, έκλεισε την παράστασή της και δυστυχώς "έφυγε" νέα μετά από 1-2 μήνες.", είχε αποκαλύψει η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ