Follow us

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση | "Τι άλλο θα ακούσουμε;"

Το σχόλιο της επιχειρηματία για όλα όσα είπε η Νανά Παλαιτσάκη, προ ολίγων ημερών, στο πλατό της εκπομπής "Mega Καλημέρα".

MissBloom TEAM
Εριέττα Κούρκουλου Λάτση NDP

Το δικό της σχόλιο για όλα όσα είπε προ ολίγων ημερών η Νανά Παλαιτσάκη, στον αέρα της εκπομπής "Mega Καλημέρα", θέλησε να κάνει η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή επιχειρηματίας δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με όλα όσα ανέφερε η δημοσιογράφος αναφορικά με τη γυναικεία χειραφέτηση και το πόσο κακό έχει κάνει στην κοινωνία, λέγοντας χαρακτηριστικά "τι άλλο θα ακούσουμε;".

"O ρατσισμός και το ύφος σας δεν χωράει πλέον στον κόσμο μας!" | To δημόσιο ξέσπασμα της Εριέττας Κούρκουλου Λάτση για τη ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε η "δεύτερη μητέρα" της

Η ιδρύτρια του "Save A Greek Stray" θέλησε να δείξει την αντίθεση της με όλα όσα ακούστηκαν στην εν λόγω εκπομπή από τη Νανά Παλαιτσάκη τονίζοντας πως η έννοια του "αρχηγού", στο πλαίσιο μίας οικογένειας, είναι απαράδεκτη.

"Όταν θες να είσαι κι εσύ αρχηγός στο τιμόνι και ο άνδρας αρχηγός, πάτε για βούλιαγμα.", ήταν ένα από τα πράγματα που υποστήριξε on air η δημοσιογράφος.

"Τι άλλο θα ακούσουμε; Μόνο και μόνο η έννοια του "αρχηγού" όταν μιλάμε για μία οικογένεια είναι επιεικώς απαράδεκτη.", σημείωσε η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ