Follow us

Η Γιούλικα Σκαφιδά σε αγώνα δρόμου | Η νέα φωτογραφία με πολύ φουσκωμένη κοιλίτσα

Η ηθοποιός εξακολουθεί να γυμνάζεται στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

MissBloom TEAM
Γιούλικα Σκαφιδά NDP

Μόλις λίγες εβδομάδες έχουν περάσει από τότε που η Γιουλίκα Σκαφιδά ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μέσω Instagram γράφοντας: ''Με απόλυτη συναίσθηση της σκοτεινής πραγματικότητας των τελευταίων ημερών, της οργής, του φόβου για το αύριο, της απελπισίας και της αγωνίας που βιώνουν πολλοί συνάνθρωποί μου, θα ‘θελα να βάλω στο τραπέζι τη λέξη ελπίδα. Μια λέξη η οποία με κατακλύζει και με γεμίζει αυτήν την περιοδο που ζω τη δική μου προσωπική όμορφη στιγμή. Η ελπίδα είναι απαραίτητη, μαζί με την καλοσύνη και την αισιοδοξία για να ονειρεύομαι έναν κόσμο που θα αξίζει στο δικό μου πλάσμα.''

Δύσκολες ώρες για την Λίζα Δουκακάρου | Έφυγε από τη ζωή η αδερφή της

Αν κι όπως αποκάλυψε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της, η ηθοποίος συνεχίζει να αθλείται. Χθες έτρεξε τη διαδορμή 5 χιλιομέτρων στα πλαίσια του Spetses Marathon. Όταν ολοκλήρωσε τον αγώνα, βγήκε μια φωτογραφία πλάι σε συναθλήτριές της, την οποία και ανέβασε σε story δείχνοντας την πολύ φουσκωμένη κοιλιά της.

"Γενικά το αντιμετωπίζω με αισιοδοξία. Έχω ακούσει ότι θα πελαγώσω, εγώ σκέφτομαι όταν θα μεγαλώσει το παιδί που θα παίζουμε, θα τραγουδάμε, θα χορεύουμε και έχω μια χαρά και μία ανυπομονησία. Πάω λίγο παραπέρα οπότε τα πρώτα θα περάσουν", είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της μιλώντας για το νέο κεφάλαιο στη ζωή της.

Δες τη φωτογραφία:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ