Follow us

Η Τζένη Μπαλατσινού καλωσορίζει τον Οκτώβριο με μία φωτογραφία - καρτ ποστάλ

Η όμορφη φωτογραφία από την Κυριακάτικη βόλτα της δίπλα στη θάλασσα.

MissBloom TEAM
Τζένη Μπαλατσινού NDP

Μία υπέροχη φωτογραφία στα προσωπικά της social media δημοσίευσε πριν από λίγες ώρες, η Τζένη Μπαλατσινού. Η σύζυγος του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας αγαπάει τη φύση και τη θάλασσα, κάτι που απέδειξε για ακόμα μία φορά μέσα από μια μαγευτική φωτογραφία στο Instagram της.

Η Τζένη Μπαλατσινού φωτογραφίζει τον 3 ετών γιο της, Παναγιώτη - Αντώνιο Κικίλια, να μαζεύει λαχανικά από τον κήπο τους στην Πάτμο στην πιο γλυκιά φωτογραφία

Συγκεκριμένα, η Τζένη Μπαλατσινού δημοσίευσε μία όμορφη εικόνα από κάποιο λιμάνι που επισκέφθηκε και που θύμιζε πραγματικά καρτ ποστάλ. Για την ακρίβεια, η ίδια φωτογράφισε ένα μικρό καΐκι, δείχνοντας να απολαμβάνει πολύ τις ομορφιές της Ελλάδας και τις ωραίες, ηλιόλουστες μέρες του φθινοπώρου. Με αυτόν τον τρόπο μάλιστα, κάνοντας δηλαδή μία Κυριακάτικη βόλτα δίπλα στη θάλασσα που τόσο αγαπά και αναρτώντας μία σχετική φωτογραφία, η Τζένη Μπαλατσινού μοιράστηκε με τους followers της μία στιγμή από την ημέρα της ενώ καλωσόρισε και τον μήνα Οκτώβρη.

Ευτυχισμένη στην Πάτμο | Το υπέροχο φωτογραφικό άλμπουμ της Τζένης Μπαλατσινού από τις καλοκαιρινές της διακοπές

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ