Follow us

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση | "Την ημέρα που γεννούσα ήταν μέσα η μητέρα μου και ήταν σαν να είναι ο Θεός ο ίδιος μέσα..."

Όλα όσα είπε η επιχειρηματίας για τη στιγμή που έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

MissBloom TEAM
Εριέττα Κούρκουλου Λάτση Instagram

Μία αποκλειστική και άκρως απολαυστική συνέντευξη στην εκπομπή "Μεγάλη Εικόνα" παραχωρησε η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση. Η επιχειρηματίας μίλησε στη Νίκη Λυμπεράκη για πολλά πράγματα ενώ δε δίστασε να αναφερθεί τόσο στον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη, όσο και στον γιο τους, Νίκο.

"O ρατσισμός και το ύφος σας δεν χωράει πλέον στον κόσμο μας!" | To δημόσιο ξέσπασμα της Εριέττας Κούρκουλου Λάτση για τη ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε η "δεύτερη μητέρα" της

Η ιδρύτρια του "Save A Greek Stray" μίλησε για την οικογένειά της ενώ γεμάτη περηφάνια τόνισε πως ο σύζυγός της είναι ένας άνθρωπος που τα έχει καταφέρει όλα μόνος του. Όσον αφορά τον γιο τους, Νίκο Βασιλειάδη, η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση αποκάλυψε πως θέλει να είναι το αυθόρμητο τηλεφώνημά του και όταν τον προβληματίζει κάτι να πηγαίνει κατευθείαν στη μαμά του.

Μεταξύ άλλων, η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση αποκάλυψε πως η μητέρα της, Μαριάννα Λάτση, ήταν μαζί της στον τοκετό κάτι που την έκανε να νιώσει πως είναι μαζί της ο Θεός.

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση | "Τι άλλο θα ακούσουμε;"

"Είναι ένας άνθρωπος που έχει περάσει πολλές δυσκολίες στη ζωή του. Ξεκίνησε από το 0 και έχει φτάσει εκεί που έχει φτάσει. Ένας άνθρωπος ο οποίος είναι πολύ καλά με τον εαυτό του. Έχει τρελή αυτοπεποίθηση, οπότε ποτέ δεν ένιωσε μειονεκτικά απέναντί μου."

"Θέλω ο γιος μου να αισθάνεται ότι έχει μία αγκαλιά όταν εκείνος τη χρειάζεται. Αυτό θα ήθελα να καταφέρω και να έρχεται σε μένα όταν τον προβληματίσει κάτι. Θέλω να είναι το αυθόρμητο τηλεφώνημά του σε εμένα. Σε εμένα η μαμά μου δεν είναι το αυθόρμητο τηλεφώνημα. Η μαμά μου είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος, που λατρεύει τα παιδιά της, αλλά δεν είναι παραδοσιακή μαμά. Δεν έχω καμία αμφιβολία για την αγάπη της προς εμάς και για το τι είναι ικανή να κάνει αν κάποιος πειράξει τα παιδιά της."

"Την ημέρα που γεννούσα ήταν μέσα η μητέρα μου και ήταν σαν να είναι ο θεός ο ίδιος μέσα. Είμαστε νομίζω η δεύτερη χώρα στην Ευρώπη με το μεγαλύτερο ποσοστό καισαρικών τομών αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Πολλοί γιατροί προκειμένου να ακολουθήσουν τον προγραμματισμό που θέλουν, χρησιμοποιούν τεχνικές μεθόδους τοκετού και οδηγούν τη γυναίκα σε έναν τοκετό που πιο πολύ εξυπηρετεί τους ίδιους, παρά την μητέρα. Για μένα ο τοκετός είναι μια πολύ σημαντική εμπειρία."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ