Follow us

Σταματίνα Τσιμτσιλή | "Να έχω χάσει το δεύτερο μωράκι μου, τη δεύτερη αποβολή που είχα και να έχω..."

Η σπάνια αναφορά της παρουσιάστριας στη δεύτερη αποβολή της.

MissBloom TEAM
Σταματίνα Τσιμτσιλή Instagram

Μία σπάνια αναφορά στη δεύτερη αποβολή της έκανε σήμερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μέσα από την εκπομπή που παρουσιάζει, "Happy Day". Με αφορμή μία συνέντευξη της Ελένης Τσολάκη στην οποία δήλωσε πως την ενοχλούν οι ερωτήσεις για το πότε θα κάνει παιδί, η παρουσιάστρια του Alpha θέλησε να μοιραστεί μία δική της, προσωπική εμπειρία.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απαθανατίζει τον γιο της, Ιωάννη - Εφραίμ, αγκαλιά με μία γάτα στην πιο γλυκιά φωτογραφία ever

Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως λίγο μετά τη δεύτερη αποβολή που είχε, έτυχε να πάει σε κάποια βάπτιση όπου μία κυρία τη ρώτησε πότε θα κάνει παιδί.

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Με πορτοκαλί mini φόρεμα, ποζάρει στα σοκάκια της Πάρου πιο μαυρισμένη από ποτέ

"Φαντάζομαι ότι θα έπρεπε να είναι αυτονόητο ότι όταν συναντάς μια κοπέλα παντρεμένη, νέα, ερωτευμένη, φυσικά και θέλει να μεγαλώσει την οικογένειά της. Μπορεί να μη θέλει αλλά φαντάζεσαι ότι μάλλον θέλει. Δεν είναι μια ερώτηση και συζήτηση που πρέπει να κάνεις. Εγώ με την Ελένη που είμαστε κολλητές τόσα χρόνια, είναι μια κουβέντα που δεν κάναμε ποτέ ανοιχτά, γιατί δεν με αφορά.

Ο άλλος θα σου πει αν θέλει κάτι, όποτε το θέλει και αν είναι μια κουβέντα που ο ίδιος θέλει να ανοίξει για τους δικούς του λόγους. Μπορώ να την καταλάβω, γιατί σας έχω πει έχω βρεθεί στη θέση της. Να έχω χάσει το δεύτερο μωράκι μου, τη δεύτερη αποβολή που είχα και να έχω βρεθεί σε βάφτιση πολύ γνωστού ζευγαριού φίλων μας και να μου πει μια κυρία – η οποία είχε αναλάβει τη διακόσμηση του χώρου – μπροστά σε όλους "Αντε εσείς τι γίνετε; Δεν θα κάνετε ένα παιδί;", είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ