Follow us

Σοφία Αλιμπέρτη | "Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τον Κωνσταντίνο πια..."

Όλα όσα είπε η ηθοποιός για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Δέδε.

MissBloom TEAM
Σοφία Αλιμπέρτη Instagram

Για τον Κωνσταντίνο Δέδε και τη μεταξύ τους σχέση μίλησε η Σοφία Αλιμπέρτη, μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης, στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, "Fay's Time". Ο γνωστός οδοντίατρος βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής, όπου και μίλησε ανοιχτά για τη σχέση του με τη Σοφία Αλιμπέρτη και τη συνεργασία που είχαν στην εκπομπή "Ζήσε Αλλιώς".

Η Σοφία Αλιμπέρτη με αέρα Πάρου στο Παρίσι | Το νησιώτικο look που επέλεξε να φορέσει στην έκθεση φωτογραφίας του γιου της, Μιχαήλ Βαρθακούρη

Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιός βγήκε στον αέρα της εκπομπής μιλώντας για τον καλό της φίλο με τα καλύτερα λόγια και λέγοντας χαρακτηριστικά πως δε μπορεί να φανταστεί πια τη ζωή της δίχως αυτόν. Η ίδια τόνισε μάλιστα μεταξύ άλλων πως τον αγαπά πολύ καθώς και πως εύχεται να μείνει για πάντα στη ζωή της.

Σοφία Αλιμπέρτη | Σε ένα διαφορετικό "κλικ" από τον γιο της, Μιχαήλ

"Τον αγαπάω πάρα πολύ, ο Κωνσταντίνος είναι μια έκπληξη για εμένα, σε όλα τα επίπεδα. Επαγγελματικά, σε προσωπικό επίπεδο, είμαι πολύ τυχερή που τον γνώρισα και που μπήκε στη ζωή μου πραγματικά. Εύχομαι να μείνει στη ζωή μου, θέλω να μείνει στη ζωή μου, δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τον Κωνσταντίνο πια.", είπε η Σοφία Αλιμπέρτη.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ