Follow us

Δέσποινα Βανδή | Φωτογραφίζεται μόνο με ένα δερμάτινο σακάκι - Και γιατί πρέπει να σχολιάζεται και αυτό;

Στα 50 και κάτι και αφού συνέλεξε τις δικές της εμπειρίες σε αυτό που λέμε ζωή, ίσως κατάλαβε ότι δεν αξίζει να καταπιέζεσαι, να αυτολογοκρίνεσαι ή να αυτοπεριορίζεσαι για κανέναν και για τίποτα.

Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή το φιλοσόφησε και αν κάτι φωνάζει επάνω της, σε όλους τους τόνους, είναι ότι δεν την ενδιαφέρει πλέον η γνώμη των πολλών. Στα 50 και κάτι και αφού συνέλεξε τις δικές της εμπειρίες σε αυτό που λέμε ζωή, ίσως κατάλαβε ότι δεν αξίζει να καταπιέζεσαι, να αυτολογοκρίνεσαι ή να αυτοπεριορίζεσαι για κανέναν και για τίποτα. Προφανώς το έκανε για πολλά χρόνια μέχρι που αποφάσισε να αναθεωρήσει.

Και πράγματι, γιατί να την ενδιαφέρει αν σε κάποιους "κλωτσάει" το γεγονός ότι είναι φουλ ερωτευμένη και το δείχνει; Για ποιους θα έπρεπε να μπει στο mood της σεμνοτυφίας και ποιος ορίζει το ηλιακό όριο ή το status για να μπορείς να ανταλλάξεις ένα φιλί δημόσια με το σύντροφό σου ή για να φορέσεις τη neon ολόσωμη πράσινη φόρμα σε κάποιο φεστιβάλ; Πολύ πιο ρηξικέλευθη βρήκα εκείνη την απάντηση που είχε δώσει όταν η Μαρία Μπακοδήμου τη ρώτησε αν πιστεύει ότι αγαπήθηκε στη ζωή της. "Με μπλοκάρει η ερώτησή σου, γιατί καταλαβαίνω ότι δεν έχω να σου δώσω την απάντηση που μάλλον περιμένεις. Νιώθω ότι δεν έχω εισπράξει την αγάπη όπως θα την ήθελα γενικότερα στη ζωή μου. Η πιο αγνή, ανιδιοτελής, ουσιαστική και μακροχρόνια μορφή αγάπης που έχω εισπράξει είναι από τα παιδιά μου", είχε απαντήσει. Και ήταν μία απάντηση που ήθελε πολύ περισσότερο θάρρος από το να σταθεί μπροστά στο φακό μόνο με ένα leather σακάκι όπως έκανε τώρα για το πρόμο του νέου της τραγουδιού. Όσο για τα σχόλια που προκάλεσε με τη νέα της ανάρτηση, όχι δεν έλειψαν οι κακιούλες (εκείνων που πολύ θα ήθελαν να είναι στη θέση της) αλλά μάλλον δεν την αγγίζουν πια.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ