Follow us

Η Τζένη Μπαλατσινού με mini μεταλιζέ φόρεμα και μακριά μαλλιά, 13 χρόνια πριν

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της συζύγου του Βασίλη Κικίλια το μακρινό 2010.

MissBloom TEAM
Τζένη Μπαλατσινού NDP

Η Τζένη Μπαλατσινού απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας εδώ και πολλά χρόνια, τόσο με την επαγγελματική της ζωή όσο και με την εμφάνισή της. Η σύζυγος του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας της Ελλάδας έχει αφήσει το δικό της στίγμα στον χώρο του modelling και της τηλεόρασης ενώ μέχρι και σήμερα, μοιάζει να έχει πιστούς ακόλουθους σε κάθε της βήμα.

Στη Μύκονο, 15 χρόνια πριν | Όταν η Τζένη Μπαλατσινού βάπτιζε τον γιο της, Μάξιμο Κωστόπουλο, φορώντας ένα ολόλευκο φόρεμα και μαύρα γυαλιά ηλίου

Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια, η Τζένη Μπαλατσινού έχει σημειώσει πολλές επαγγελματικές και προσωπικές επιτυχίες ενώ μοιάζει πάντοτε να αποθεώνεται για το στιλ και την αισθητική της. Τα τελευταία χρόνια, η ίδια δείχνει να προτιμά τα ήσυχα χρώματα, υφάσματα και patterns έχοντας ωστόσο πάντοτε ως βάση της την καλαισθησία. Βέβαια, όπως όλα δείχνουν, υπήρχαν εποχές που η Τζένη Μπαλατσινού επέλεγε έντονα χρώματα και "loud" ρούχα, ακολουθώντας και πάλι όμως τους κανόνες της μόδας.

Σήμερα, γυρίζουμε τον χρόνο πίσω, δεκατρία ολόκληρα χρόνια πριν, και πηγαίνουμε στο 2010 και σε μία άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση της συζύγου του Βασίλη Κικίλια. Συγκεκριμένα, τον Μάιο του 2010, η Τζένη Μπαλατσινού έδωσε το "παρών" στο Μέγαρο Μουσικής και στην Απονομή των Βραβείων της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου φορώντας ένα mini εφαρμοστό, μεταλιζέ μπλε φόρεμα και έχοντας λυτά τα μακριά, ξανθά της μαλλιά.

Η Τζένη Μπαλατσινού καλωσορίζει τον Οκτώβριο με μία φωτογραφία - καρτ ποστάλ

Η Τζένη Μπαλατσινού με mini μεταλιζέ φόρεμα και μακριά μαλλιά, 13 χρόνια πριν

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ