Follow us

Ηλιάνα Παπαγεωργίου | "Δεν είμαι στενοχωρημένη, είμαι φοβισμένη..."

Όλα όσα είπε η παρουσιάστρια του "Shopping Star" στην κάμερα της εκπομπής "Το Πρωινό".

MissBloom TEAM
Ηλιάνα Παπαγεωργίου Instagram

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπή "Το Πρωινό" έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κατά την επιστροφή της από το Παρίσι. Η παρουσιάστρια της εκπομπής "Shopping Star" συνάντησε τον Γρηγόρη Μπάρκα λέγοντας ωστόσο πως δε θέλει να μιλήσει καθώς πολλές δηλώσεις διαστρεβλώνονται.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου | Καλωσορίζει το φθινόπωρο με μια σέξι πόζα και "ρίχνει" για άλλη μια φορά το Instagram

Η ίδια είπε μεταξύ άλλων πως οι τσακωμοί και τα σχόλια που γίνονται είναι κάτι που τη στενοχωρεί ενώ τόνισε πως θέλει να μείνει έξω από όλο αυτό.

Το νέο κούρεμα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου χαρίζει όγκο και κίνηση ακόμα και στα πιο λεπτά μαλλιά

"Παρεξηγούνται αυτά που λέμε, δημιουργούνται ξαφνικά κάποιοι τσακωμοί. Είναι πολύ έντονο το σκηνικό φέτος, γενικά μαλώνετε πάρα πολύ. Θέλω να μείνω έξω από όλο αυτό και δεν θέλω καμία σχέση. Είμαι χαρούμενη, περνάω τέλεια στη δουλειά μου και θέλω το καλύτερο για όλους.

Παίρνουν δηλώσεις, κόβουν λέξεις και τι θα κάνει μπαμ, μετά το συζητάνε στα πάνελ, ο καθένας βγάζει το δικό του συμπέρασμα που δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Δεν είμαι στενοχωρημένη, είμαι φοβισμένη. Είναι πολύ απότομα όλα, είναι άγριο το σκηνικό. Θέλω να μείνω εκτός, είμαι μία χαρά.", σημείωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ