Follow us

Η Μαρία Μπακοδήμου με floral maxi φόρεμα και ασημί κοσμήματα πιο σικάτη και όμορφη από ποτέ

"Λένε ότι για να ξεκινήσει καλά η εβδομάδα πρέπει να.."

MissBloom TEAM
Μαρία Μπακοδήμου NDP

Με floral maxi φόρεμα και λαμπερά, ασημί κοσμήματα εμφανίστηκε η Μαρία Μπακοδήμου, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η παρουσιάστρια της εκπομπής "Γεια σου!" δημοσίευσε μία φωτογραφία της αποκαλύπτοντας στους followers της το μυστικό για να πάει καλά η εβδομάδα.

12 χρόνια πριν | Η Μαρία Μπακοδήμου σε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση με τους πανέμορφους γιους της, Νικήτα και Άρη Αργυρόπουλο

Η παρουσιάστρια πόζαρε πιο σικάτη και όμορφη από ποτέ, έχοντας λυτά τα μακριά της ξανθά μαλλιά και ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη. Η ίδια, με ένα μακρυμάνικο φόρεμα με patterns λουλουδιών και ασημί κοσμήματα στα χέρια και στα αυτιά της, φωτογραφήθηκε στην έξοδό της αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά πόσο stylish είναι. Μάλιστα, η Μαρία Μπακοδήμου συνδύασε την όμορφη αυτή φωτογραφία με μία λεζάντα στην οποία αποκάλυπτε το μυστικό της για να πάει καλά η εβδομάδα.

"Λένε ότι για να ξεκινήσει καλά η εβδομάδα πρέπει να κλείσεις την προηγούμενη ωραία. Εγώ δεν το πιστεύω , αλλά καλού κακού το τηρώ 😜. Καλή εβδομάδα να έχουμε ❤️", σημείωσε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησηςη η παρουσιάστρια.

Μαρία Μπακοδήμου | "Έχω σκεφτεί το ενδεχόμενο να γίνω γιαγιά..."

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ