Follow us

Δανάη Μιχαλάκη | "Η εγκυμοσύνη μου μέχρι στιγμής είναι ένα πολύ όμορφο ταξίδι. Βλέπεις τι μπορεί να κάνει το σώμα σου..."

Σε λίγο καιρό, η γνωστή ηθοποιός και ο σύζυγός της, Γιώργος Παπαγεωργίου, θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

MissBloom TEAM
Δανάη Μιχαλάκη και Γιώργος Παπαγεωργίου NDP

Συνέντευξη στην εκπομπή "Δύο στις 10” βρέθηκε το πρωί της Κυριακής η Δανάη Μιχαλάκη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στον Ιορδάνη Παπακυριακού για την επαγγελματική και προσωπική της ζωή ενώ αναφέρθηκε στο ταξίδι της μητρότητας που διανύει τώρα.

"Η Δανάη έτσι με γνώρισε" | Ο Γιώργος Παπαγεωργίου μιλάει για τη σύζυγό του λίγο πριν γίνουν για πρώτη φορά γονείς

Συγκεκριμένα, η Δανάη Μιχαλάκη μίλησε για τη συνεργασία με τον πατέρα της, Γιώργο Μιχαλάκη, αλλά και για την επιτυχημένη σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί φέτος με τίτλο "Η Παραλία". Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει τονίζοντας πως το έμαθε από τον πατέρα της καθώς και πως είναι κορίτσι.

"Το 7 είναι ο αριθμός μου, λόγω γενεθλίων το λέω από μικρή. Από εδώ και πέρα είναι διπλής χαράς ημερομηνία γιατί είναι και η επέτειος γάμου μου 7 Αυγούστου. Η εγκυμοσύνη μου μέχρι στιγμής είναι ένα πολύ όμορφο ταξίδι. Βλέπεις τι μπορεί να κάνει το σώμα σου. Βλέπεις πως αλλάζει το σώμα σου, και μαζί με αυτό κι εσύ, σε αλλάζει όλη η κατάσταση.

Υπάρχει ενθουσιασμός για όλο αυτό το καινούργιο που έρχεται. Επίσης νιώθω πολύ τυχερή που μπορώ ακόμα να δουλεύω και να είμαι δραστήρια. Πάνε όλα καλά. Ήθελα να γίνω μαμά κάποια στιγμή, σίγουρα όμως, πρέπει να υπάρχουν και οι κατάλληλες συνθήκες. Η ζωή μας το έφερε τώρα, το θέλαμε, ήταν στα σχέδιά μας. Ο μπαμπάς μου αποκάλυψε το φύλο του μωρού, είναι κορίτσι.", δήλωσε η Δανάη Μιχαλάκη.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ