Follow us

Οι διάσημοι με τη μεγαλύτερη 'προίκα' σε ακίνητα

Αρκετοί είναι οι celebrities που αποφάσισαν να επενδύσουν σε πολλαπλά ακίνητα.

MissBloom TEAM
Ένα κοντινό του Leonardo Di Caprio οφείλει να μπαίνει σε κάθε θέμα!

Yπάρχουν αστέρες της μουσικής και του κινηματογράφου που φτιάχνουν τα σπίτια των ονείρων τους για όλη τους τη ζωή, με τεράστιους χώρους, home theaters, ξενώνες, πισίνες και ονειρεμένες ντουλάπες. Υπάρχουν όμως κι άλλοι διάσημοι που πάνε το θέμα πιο πέρα, επενδύοντας σε ευρύτερο χαρτοφυλάκιο ακινήτων.

Παρακάτω είναι μερικοί από αυτούς που φαίνεται να έχουν κάνει κάτι παραπάνω από χόμπι τη συλλογή ακινήτων.

Kanye West

Ο ράπερ, επιχειρηματίας και πρώην σύζυγος της Kim Kardashian ξεκίνησε το ταξίδι του στα ακίνητα το 2003, όταν αγόρασε το πρώτο του σπίτι αξίας ενός εκατομμυρίου δολαρίων στο Hollywood Hills. Έναν χρόνο αργότερα, απέκτησε το πρώτο του διαμέρισμα στο Soho της Νέας Υόρκης και το 2006, άλλη μια παρακείμενη μονάδα. Έχει επίσης στην κατοχή του δύο τεράστια ράντζα στο Wyoming, όπου αναζήτησε παρηγοριά, μετά το διαζύγιό του. Μαζί με την Kim, απέκτησε ένα σπίτι 11 εκατομμυρίων δολαρίων στο Bel-Air και μια έπαυλη 20 εκατομμυρίων δολαρίων στο Hidden Hills. Η συλλογή ακινήτων του Kanye περιλαμβάνει κατοικίες στο Calabasas και το Malibu και φτάνουν συνολικά τα 10 σπίτια.

George Clooney

Ο γοητευτικός ηθοποιός έχει υπό την κατοχή του αρχιτεκτονικά θαύματα, που συγκαταλέγονται μεταξύ των πιο ακριβών στον κόσμο. Η κύρια κατοικία του είναι η Villa Oleandra, η οποία διαθέτει 25 εντυπωσιακά δωμάτια, γήπεδα τένις, μια μεγάλη πισίνα, γκαράζ για τη συλλογή πολυτελών αυτοκινήτων του και μια εξωτερική πισίνα.

Μια άλλη από τις κομψές ιδιοκτησίες του είναι το Sonning Eye, που βρίσκεται στο νησί του Τάμεση. Το αγόρασε μετά τον γάμο του με την Amal Clooney και μεταξύ των παροχών του, διαθέτει έναν εκπληκτικό κήπο με γυάλινη οροφή. Χρονολογείται από τον 17ο αιώνα και είναι χαρακτηρισμένο ως ακίνητο κατηγορίας ΙΙ. Οι Clooneys διαθέτουν επίσης ένα διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη που απέκτησαν έναντι σχεδόν 15 εκατομμυρίων δολαρίων, καθώς και ένα ιστορικό κτήμα που απέκτησαν πρόσφατα στη Γαλλία, γνωστό ως Domaine du Canadel.

Leonardo DiCaprio

Ο ηθοποιός και περιβαλλοντικός ακτιβιστής, αναγνωρίζοντας τις δυνατότητες των επενδύσεων σε ακίνητα, κατέχει πέντε ευμεγέθη σπίτια στην Καλιφόρνια, ένα από τα οποία αποτιμάται σε περίπου 25 εκατομμύρια δολάρια. Έχει επίσης στην κατοχή του αρκετά διαμερίσματα στο Μανχάταν και ένα νησί στο Μπελίζ. Η κύρια κατοικία του είναι φωλιασμένη στους λόφους του Χόλιγουντ.

Διαβάστε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ