Follow us

Όλγα Κεφαλογιάννη: Με την αδερφή της στο Σύνταγμα - Φόρεσε το pattern της σεζόν

Η εμφάνιση της υπουργού Τουρισμού μαζί με την αδερφή της, το βράδυ των εκλογών

MissBloom TEAM
Όλγα Κεφαλογιάννη

Το βράδυ των αυτοδιοικητικών εκλογών, την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, η Όλγα Κεφαλογιάννη μαζί με την αδερφή της, Χριστίνα βρέθηκαν στο Σύνταγμα, μετά την εκλογική νίκη του Νίκου Χαρδαλιά που αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Περιφερειάρχη Αττικής. Η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη που συνεχάρη τον Νίκο Χαρδαλιά, τίμησε και την αδελφή της, Χριστίνα Κεφαλογιάννη η οποία εξελέγη Περιφερειακή Σύμβουλος στο Κεντρικό Τομέα Αθηνών που αναδείχθηκε πρώτη σε ψήφους με την παράταξη του νέου Περιφερειάρχη.

Όλγα Κεφαλογιάννη: Με την αδερφή της στο Σύνταγμα - Φόρεσε το pattern της σεζόν

Η Όλγα Κεφαλογιάννη επέλεξε ένα φωτεινό και αέρινο πουκάμισο με ροζ και πράσινες φωτεινές λεπτομέρειες πάνω σε pattern από λαχούρι, που είναι ξεκάθαρη τάση στη φετινή σεζόν. Το πουκάμισό της συνδύασε με μπεζ παντελόνι και ένα ζευγάρι πλατφόρμες από ταμπά. Η Χριστίνα Κεφαλογιάννη επέλεξε ένα λευκό denim παντελόνι με ένα μαύρο T- shirt. "Στο Σύνταγμα απόψε συγχαρήκαμε τον Νίκο Χαρδαλιά για τη μεγάλη του νίκη!
Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη ότι ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς θα πάει την Αττική μπροστά……συνεπικουρούμενος από άξιους συνεργάτες! @christina.kefalogianni", έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών που μοιράστηκε.

Όλγα Κεφαλογιάννη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ