Follow us

Ελένη Μενεγάκη | Ο έντονος προβληματισμός της σχετικά με το τι πρέπει να λέει στην κόρη της, Μαρίνα Παντζοπούλου, για τη ζωή

"Δε θέλουμε να τρομάζουν τα παιδιά, αλλά θέλουμε να καταλαβαίνουν και τι γίνεται έξω..."

MissBloom TEAM
Ελένη Μενεγάκη Instagram

Τον έντονο προβληματισμό της σχετικά με το τι πρέπει να λέει στην 8χρονη της κόρη της για την κοινωνία και τη ζωή εξέφρασε χθες, η Ελένη Μενεγάκη, μέσα από τον αέρα της εκπομπής της. Η γνωστή παρουσιάστρια υποδέχτηκε χθες στο πλατό της εκπομπής "Ελένη" τη Δώρα Αναγνωστοπούλου με την οποία μίλησε εκτενώς για τα παιδιά τους και την ανατροφή τους.

Η Ελένη Μενεγάκη σε μία σπάνια φωτογραφία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, 28 χρόνια πριν

Κατά τη διάρκεια μάλιστα της συνέντευξης, η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στην μικρότερη κόρη της, Μαρίνα Παντζοπούλου, τονίζοντας πως πολύ συχνά δεν ξέρει τι πρέπει να μοιραστεί και να συζητήσει μαζί της.

"Με αφορμή μια κουβέντα που έγινε χθες στο σπίτι μας που ήταν και η μικρή μου κόρη που είναι 8 ετών, πόσα πράγματα μπορούμε να συζητάμε με τα παιδιά μας, κατά τη γνώμη σου; Τώρα σαν μαμά σε ρωτάω… Δε θέλουμε να τρομάζουν τα παιδιά, αλλά θέλουμε να καταλαβαίνουν και τι γίνεται έξω στη ζωή, στην κοινωνία.", είπε η Ελένη Μενεγάκη στη Δώρα Αναγνωστοπούλου.

"Νομίζω ότι μπορούμε να τα συζητάμε όλα με τρόπο. Σε οδηγεί και το παιδί με έναν τρόπο. Εγώ στα δικά μου τα αγόρια οφείλω να τους το λέω όλα. Την πρώτη φορά που βγήκαν μόνοι τους είχα αγωνία και ανησυχία αλλά θέλω να είναι ελεύθεροι. Παίρνουν τα Μέσα αλλά τους έχω πει πως εάν χρειαστούν να με πάρουν να πάω να τους πάρω. Με τα μαθήματα δεν τους έχω καταπιέσει ποτέ και δεν χρειάστηκε γιατί ήταν συνεπείς.", απάντησε η Δώρα Αναγνωστοπούλου.

Η Ελένη Μενεγάκη φωτογραφίζεται αγκαλιά με τον γιο της Ρούλας Σταματοπούλου στην πιο χαριτωμένη φωτογραφία

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ