Follow us

O Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη δεν είναι πια μαζί | Όλα όσα έγιναν γνωστά για τον χωρισμό τους

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη, ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη δεν είναι πια μαζί.

MissBloom TEAM
Άγγελος Λάτσιος

Χωριστούς δρόμους φαίνεται πως διάλεξαν να πάρουν στις ζωές τους ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη. Τα δύο παιδιά, που μέχρι πρόσφατα μοιράζονταν τον έρωτά τους στα social media, σύμφωνα με πληροφορίες επέλεξαν να χωρίσουν συνεχίζοντας ωστόσο να κρατούν επαφές.

Η Ελένη Μενεγάκη με λευκό μπικίνι κρατώντας από το χέρι την 3χρονη Λάουρα και έχοντας στην αγκαλιά της τον 6χρονο Άγγελο | Οι οικογενειακές διακοπές στη Μύκονο, 15 χρόνια πριν

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη, ο μονάκριβος γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος, και η 19χρονη κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, Γαία Μερκούρη, χώρισαν ύστερα από πολλά χρόνια σχέσης, παραμένοντας όμως "φίλοι" στα social media τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως κανένας από τους δύο δεν έκρυψε ποτέ τη σχέση τους και τον έρωτά τους, με τους λογαριασμούς τους στο Instagram να είναι γεμάτοι από κοινές τους φωτογραφίες.

"O Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη εργάστηκαν ως σερβιτόροι στο ξενοδοχείο του Μάκη Παντζόπουλου"

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ