Follow us

Η Άννα Βίσση πήγε στην Κύπρο και έφτιαξε ντολμαδάκια στους μαθητές του Δημοτικού σχολείου Χοιροκοιτίας

"Πόσο όμορφη ήταν η μέρα μου σήμερα!"

MissBloom TEAM
Άννα Βίσση Instagram

Στην Κύπρο βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η Άννα Βίσση. Η σπουδαία τραγουδίστρια πήγε στην πατρίδα της με σκοπό να περάσει ημέρες χαλάρωσης και ξεκούρασης με την οικογένειά της, δημοσιεύοντας στα social media πολλά στιγμιότυπα από τις ημέρες της εκεί.

Η Άννα Βίσση αυτοτρολάρεται με μία ατάκα από το "Παρά Πέντε" που έχει αφήσει ιστορία | Το χιουμοριστικό βίντεο με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Μάλιστα, όπως είδαμε μέσα από το Instagram και το τελευταίο post που έκανε, η Άννα Βίσση κατά την παραμονή της στην Κύπρο θέλησε να βοηθήσει έμπρακτα την προσπάθεια του ιδρύματος Sophia Foundation και το πρόγραμμα "Μαγειρεύω και προσφέρω" μπαίνοντας και η ίδια στην κουζίνα. Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο Δημοτικό σχολείο Χοιροκοιτίας φτιάχνοντας ντολμαδάκια για τους μαθητές.

Άννα Βίσση | Με την αδερφή της Nίκη σε εκδήλωση στην Κύπρο

"Πόσο όμορφη ήταν η μέρα μου σήμερα! Έκανα παρέα με τα παιδιά του δημοτικού και νηπιαγωγείου Χοιροκοιτίας, μαγείρεψα μαζί με τις εθελόντριες μητέρες, σέρβιρα στα παιδιά τα κουπέπια που φτιάξαμε, μου τραγούδησαν και χορέψαμε. Όλα αυτά στηρίζοντας σαν Άννα, πρέσβειρα του Sophia Foundation το πρόγραμμα "μαγειρεύω και προσφέρω" που τρέχει εδώ και 10 χρόνια, ευελπιστώντας ότι από 28 σχολεία που είναι ήδη να προστεθούν ακόμα 5! Ευχαριστώ τα παιδιά και το προσωπικό για τη χαρά και τη ζεστή φιλοξενία που μου έδωσαν! Τα δικά μου κουπέπια τα αφιέρωσα στη μάνα μου που μου έμαθε να τα μαγειρεύω.", έγραψε η Άννα Βίσση στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ