Follow us

Ο Χάρης Χριστόπουλος έκανε ποδηλατάδα με τους γιους του στο κέντρο της Αθήνας και κατάφερε να κοιμίσει και τους δύο

Η γλυκιά φωτογραφία που δημοσίευσε στα social media η Anita Brand.

MissBloom TEAM
Anita Brand και Χάρης Χριστόπουλος Instagram

Μία γλυκιά φωτογραφία δημοσίευσε στα social media, πριν από λίγες ώρες, η Anita Brand. Η γνωστή επιχειρηματίας θέλησε να μοιραστεί με τους followers της μία τρυφερή στιγμή του Χάρη Χριστόπουλου και των γιων τους, τονίζοντας πως ο γνωστός φωτογράφος φροντίζει τα παιδιά τους με όλη του την αγάπη.

Η Anita Brand μόλις δημοσίευσε την πιο χαριτωμένη φωτογραφία του 5 μηνών γιου της | Η γλυκιά εικόνα που "έλιωσε" το Instagram.

Συγκεκριμένα, ο Χάρης Χριστόπουλος έκανε μία ποδηλατάδα στο κέντρο της Αθήνας μαζί με τους γιους του, καταφέρνοντας να κοιμίσει επιτυχώς και τους δυο. Ο ίδιος μάλιστα, έβγαλε μία φωτογραφία με τους γιους του να κοιμούνται σε πρώτο πλάνο ενώ την έστειλε στη σύζυγό του δείχνοντάς της περήφανα τι κατάφερε.

Μάλιστα, με τη σειρά της, η Anita Brand έγραψε στη λεζάντα της περιγραφής ένα τρυφερό κείμενο αναφορικά με τη βοήθεια και τη φροντίδα του Χάρη Χριστόπουλο απέναντι στους γιους τους.

Μία ευτυχισμένη, τετραμελής οικογένεια | Η Anita Brand και ο Χάρης Χριστόπουλος σε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση με τα παιδιά τους

"Κάθε φορά όταν με ρωτάει κάποιος αν βοηθάει ο Χάρης με τα παιδιά η απάντηση μου πάντα είναι όχι!🤔
Και το εννοώ ότι δεν βοηθάει! Δε βοηθάει, γιατί η ανατροφή των παιδιών μας δεν είναι μόνο η δική μου δουλειά η υποχρέωση, ο Χάρης ως πατέρας αναλαμβάνει το δικό του μερίδιο που του αναλογεί στην καθημερινότητα το οποίο εγώ δεν το αποκαλώ βοήθεια αλά υποχρέωση προς τα ζουζούνια μας….και εκείνος το κάνει με όλη του την καρδιά💕 Τη φωτογραφία αυτή μου την έστειλε από μία συνηθισμένη καθημερινή τους βόλτα στο πάρκο όπου κατάφερε να κοιμίζει και τα δύο μας Χριστοπουλάκια🥰", έγραψε η Anita Brand.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ