Follow us

Το νέο trend στο Instagram που δοκιμάζουν οι Έλληνες celebrities | Τους "μεταμορφώνει" σε μαθητές των 90s

To trend που έχει κατακλύσει το Instagram και δοκιμάζουν όλο και περισσότεροι celebrities

MissBloom TEAM
Το νέο trend στο Instagram που δοκιμάζουν οι Έλληνες celebrities | Τους "μεταμορφώνει" σε μαθητές των 90s Instagram

Όλο και περισσότεροι Έλληνες και Ελληνίδες celebrities ενδίδουν στον "πειρασμό" να δουν τον εαυτό τους να μεταμορφώνεται σε απόφοιτο αμερικάνικου κολλεγίου των 90s. Συγκεκριμένα, βλέπουμε μία ολόκληρη συλλογή με φωτογραφίες οι οποίες αντιστοιχούν σε λεύκωμα απόφοιτων των 90s στην Αμερική. Οι φωτογραφίες που βλέπουμε σίγουρα μας θυμίζουν αρκετές ταινίες τις οποίες έχουμε δει ενώ μπορεί και εμείς να θέλουμε να δούμε πως θα δείχναμε εκείνη την εποχή στο σχολικό λεύκωμα.

Το application που χρησιμοποιούν οι celebrities για να δουν τον εαυτό τους να "μεταμορφώνεται" λέγεται ΕΡΙΚ και χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για δημιουργήσει το εν λόγω λεύκωμα. Η εφαρμογή είναι δωρεάν για λήψη ενώ ύστερα χρειάζεται να πληρωθεί το ποσό των 7 ευρώ έτσι ώστε να δημιουργήσετε περισσότερες φωτογραφίες με τεχνητή νοημοσύνη.

Η Δούκισσα Νομικού, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Ναταλία Γερμανού είναι κάποιοι από τους celebrities που δοκίμασαν το viral trend και το δημοσίευσαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Δες τους παρακάτω










Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ