Follow us

Θάλεια Ματίκα | "Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη έκανα αμνιοπαρακέντηση, στεναχωρήθηκα και φοβήθηκα..."

Η αποκαλυπτική συνέντευξη της ηθοποιού.

MissBloom TEAM
Θάλεια Ματίκα Instagram

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή "Πάμε Δανάη!" παραχώρησε συνέντευξη η Θάλεια Ματίκα. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για το ταξίδι της μητρότητας και τις εγκυμοσύνες της κάνοντας μάλιστα μία μεγάλη αποκάλυψη.

Η Θάλεια Ματίκα σε ένα σπάνιο στιγμιότυπο με την 7χρονη κόρη της, Νάγια | Τα αυθόρμητα γέλια και τα παιχνίδια στη θάλασσα

Συγκεκριμένα, η Θάλεια Ματίκα αποκάλυψε πως στην πρώτη της εγκυμοσύνη χρειάστηκε να κάνει αμνιοπαρακέντηση, κάτι που την έκανε να φοβηθεί και στενοχωρηθεί πολύ. Η ίδια σημείωσε πως παρουσίασε διαβήτη κύησης ενώ οι δείκτες ήταν περίεργοι για σύνδρομο down.

Θάλεια Ματίκα | "Οι δουλειές του σπιτιού είναι ένας επαγγελματικός προσανατολισμός. Εγώ δεν διάλεξα αυτόν τον επαγγελματικό προσανατολισμό"

"Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν είχα κανένα φόβο, μέχρι να μου πουν ότι πρέπει να κάνω αμνιοπαρακέντηση, γιατί οι δείκτες ήταν περίεργοι για σύνδρομο down. Όταν άκουσα τα νέα έπαθα σοκ, στεναχωρήθηκα και φοβήθηκα. Είπα "γιατί σε μένα;”. Στην πρώτη εγκυμοσύνη παρουσίασα διαβήτη κύησης. Έκανα αυστηρή διατροφή, γιατί θα επηρέαζε το έμβρυο. Στην πιθανότητα του συνδρόμου down είμαι της άποψης να προχωρήσεις στη διακοπή της κύησης. Μπαίνει η οικογένεια όλη σε ένα Γολγοθά, έχεις ένα άγχος φέγγοντας από την ζωή τι θα συμβεί αυτό το μωρό."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ