Follow us

Δέσποινα Καμπούρη | Χαμογελά ξανά μετά την περιπέτεια με τον κορονοϊό

Η παρουσιάστρια και συνεργάτης της Δανάης Μπάρκα στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Mega "Πάμε Δανάη" ανησύχησε πριν από λίγες ημέρες τους followers της όταν αποκάλυψε ότι νόσησε για τρίτη φορά με βαριά συμπτώματα.

Δέσποινα Καμπούρη

Αισίως ξεπέρασε η Δέσποινα Καμπούρη την περιπέτειά της με τον κορονοϊό. Η παρουσιάστρια και συνεργάτης της Δανάης Μπάρκα στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Mega "Πάμε Δανάη" ανησύχησε πριν από λίγες ημέρες τους followers της όταν αποκάλυψε ότι νόσησε για τρίτη φορά με βαριά συμπτώματα.

"Δυστυχώς εμένα ο Covid μου άφησε αρκετά θέματα που προσπαθώ να διαχειριστώ. Δυσκολεύομαι πολύ. Μακάρι να τα καταφέρω, να προσέχετε εκεί έξω. Αλήθεια το λέω. Δυστυχώς δεν είμαι καλά. Ο Covid μου άφησε μια αιφνίδια βαρηκοΐα στο αριστερό μου αυτί. Δεν ξέρουμε ακόμη αν η βλάβη θα είναι μόνιμη ή αν θα καταφέρουμε με θεραπείες και αγωγές να επαναφέρουμε την ακοή μου στο 100%. Πραγματικά δυσκολεύομαι να το διαχειριστώ και χάνω την ψυχραιμία μου. Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν τα καταφέρνω πάντα", είχε γράψει σε στόρι της ενώ όπως επεσήμανε παρατήρησε πτώση στα μαλλιά της και ακμή στο δέρμα της.

Δέσποινα Καμπούρη | Χαμογελά ξανά μετά την περιπέτεια με τον κορονοϊό

Ωστόσο σε νέα της ανάρτηση, φαίνεται πλέον να έχει ξαναβρεί το χαμόγελό της. Σε βίντεο που δημοσίευσε η Δέσποινα Καμπούρη διασχίζει τον δρόμο φορώντας μία πράσινη δημιουργία, ενώ έγραψε με νόημα: "Το έχουμε".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ