Follow us

H Υβόννη Μπόσνιακ ζωγράφισε την Κλέλια Ανδριολάτου | Το εντυπωσιακό πορτρέτο της ηθοποιού

"Μαγικό, να φτιάχνεις κάτι που απλά δεν υπήρχε πριν..."

MissBloom TEAM
Υβόννη Μπόσνιακ Instagram

Τα πινέλα της αποφάσισε να πιάσει χθες η Υβόννη Μπόσνιακ, όπως η ίδια μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η γνωστή επιχειρηματίας και σύζυγος του Αντώνη Ρέμου φαίνεται πως έχει μεγάλο ταλέντο στη ζωγραφική, το οποίο μάλιστα εκμεταλλεύτηκε με σκοπό να απαθανατίσει τη φίλη της, Κλέλια Ανδριολάτου.

Η Υβόννη Μπόσνιακ κι ο Αντώνης Ρέμος πιο ερωτευμένοι από ποτέ | Οι φωτογραφίες από τις διακοπές τους μαζί με την κόρη τους

Συγκεκριμένα, η Υβόννη Μπόσνιακ δημοσίευσε μία σειρά φωτογραφιών με τη διαδικασία την οποία ακολούθησε ούτως ώστε να ολοκληρώσει τη ζωγραφιά της ηθοποιού, η οποία ξετρέλανε δικαίως τους followers της.

Ψηλή, με μακριά και εντυπωσιακά μαλλιά | Η κόρη της Υβόννης Μπόσνιακ, Ελένη, έχει μεγαλώσει πολύ - Η υπέροχη φωτογραφία από τις διακοπές τους

"Μαγικό, να φτιάχνεις κάτι που απλά δεν υπήρχε πριν … δυο μέρες προσπάθησα να ζωγραφίζω αυτό το υπέροχο πρόσωπο της Κλέλιας, και κάπως δεν ήθελα να το τελειώσω, αφού είναι ατελείωτη η ομορφιά της!", σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης η Υβόννη Μπόσνιακ.

Με τη σειρά της, η Κλέλια Ανδριολάτου αναδημοσίευσε το εν λόγω post ευχαριστώντας την Υβόννη Μπόσνιακ για όλα.

"Τόση ώρα γράφω και σβήνω . Γιατί δεν μπορώ με λέξεις να αποτυπώσω την ιστορία μας . Ίσως γιατί δεν χρειάζεται . Εμείς την ξέρουμε . Και ξέρω ότι αυτό το κορίτσι το πίστεψες και σε ευχαριστώ για το δώρο αυτό 14 χρόνια τώρα . @yvonini είσαι ένας Άγγελος που δίνει και δεν περιμένει και εγώ αυτό το εκτιμώ και το θαυμάζω. Σε ευχαριστώ 🙏🏻", έγραψε η ηθοποιός.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ