Follow us

Τζένη Μπότση | Η 3χρονη κόρη της, Αλίκη, γιόρτασε το Halloween μαζί με τις φίλες της

Το γλυκό στιγμιότυπο που μοιράστηκε στα social media η ηθοποιός.

MissBloom TEAM
Τζένη Μπότση Instagram

Το Halloween γιόρτασε η μονάκριβη κόρη της Τζένης Μπότση, Αλίκη, όπως είδαμε μέσα από μία χαριτωμένη φωτογραφία στα social media. Η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε μία γλυκιά φωτογραφία της κόρης της, όπου ποζάρει μαζί με τις φίλες της στα χρώματα του πορτοκαλί και του μαύρου.

"Γιόρτασα τα 51 μου σε ένα παιδικό πάρτι..." | Τα γενέθλια της Τζένης Μπότση και η σφιχτή αγκαλιά που της έκανε η κόρη της, Αλίκη

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί με τους followers της την κατάσταση που επικρατούσε στο σπίτι της, με τα τρία κορίτσια να δημιουργούν μία μουσική, θεματική μπάντα σε Halloween mood.

"Happy Halloween", έγραψε στη φωτογραφία η Τζένη Μπότση, η οποία έδειξε στους followers της, γεμάτη χαρά, τη θεματική μπάντα της μικρής Αλίκης και των φίλων της. Λίγη ώρα αργότερα μάλιστα, η ηθοποιός σημείωσε πως μαθαίνει συνεχώς από την κόρη της αφού όταν ήταν εκείνη μικρή, κανείς δε γιόρταζε το Halloween.

"It’s always time for party!!!!
Οποίος θυμάται στα παιδικά του χρόνια να γιορτάζει το Halloween 🎃, να σηκώσει το χέρι του..😂. Όσο ζω θα μαθαίνω και μέσα από την Αλίκη το έμαθα κι αυτό. Και στολίζω, και κέικ ανάλογα φτιάχνω, και τη ντύνω ανάλογα…και όλα ανάλογα με τρέλα παράλογα 😂. Όμως για άλλη μια φορά κατάφερα να γελάσω και να χαρώ μαζί της! Και με τις φίλες της! Ήταν συμμαθήτριες στο "παλιό"σχολείο και συνεχίζουν,ακόμα και αν σκόρπισαν πια…Μιλάνε με τον ίδιο τρόπο, γελάνε δυνατά, κοιτάζουν με τα ίδια πονηρά μάτια και τους αρέσουν τα ΙΔΙΑ ρούχα…"

Η Τζένη Μπότση πήγε στο κομμωτήριο με την 3χρονη κόρη της, Αλίκη | Τα μακριά, χρυσαφένια μαλλιά της μικρής και η αναμονή της ηθοποιού

Τζένη Μπότση | Η 3χρονη κόρη της, Αλίκη, γιόρτασε το Halloween μαζί με τις φίλες της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ