Follow us

14 χρόνια πριν | H Σταματίνα Τσιμτσιλή με mini μαύρο φόρεμα και peep toe, animal print γόβες στο Villa Mercedes

Το άκρως stylish και sexy look της παρουσιάστριας από το μακρινό 2007.

MissBloom TEAM
Σταματίνα Τσιμτσιλή Instagram

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν ανέκαθεν μία γυναίκα εντυπωσιακή και όμορφη, με πολλή αγάπη για τη μόδα και το στιλ. Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής "Happy Day", που μπήκε στις ζωές μας το μακρινό 2002, πριν παντρευτεί και κάνει τη δική της οικογένεια αγαπούσε τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας κάνοντας συχνά δημόσιες, βραδινές εμφανίσεις.

Κομψή, καλλίγραμμη και fashionable | Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με φούξια ολόσωμο μαγιό ξαπλωμένη στην αμμουδιά

Η ίδια, μοιάζει πλέον να έχει αφήσει πίσω της τις βραδινές εξόδους, έχοντας επιλέξει έναν πολύ πιο χαλαρό τρόπο ζωής. Σήμερα λοιπόν, κάνουμε ένα μεγάλο throwback και πηγαίνουμε στο 2009 και σε μία βραδιά στο Villa Mercedes. Σε μία συγκεκριμένη βραδιά, όπου η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε εμφανιστεί πιο εντυπωσιακή και όμορφη από ποτέ, με ένα sexy look, άκρως stylish για την εποχή.

Η παρουσιάστρια στη βραδινή της αυτή έξοδο, είχε επιλέξει να φορέσει ένα mini μαύρο φόρεμα το οποίο είχε συνδύασει με peep toe, animal print γόβες, ένα trend που το μακρινό 2007 έγραφε τη δική του ιστορία. Χαμογελαστή και καλλίγραμμη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή πόζαρε στον φωτογραφικό φακό κατά την είσοδό της στο μαγαζί εντυπωσιάζοντας δικαίως όσους βρίσκονταν εκεί.

Σταματίνα Τσιμτσιλή | "Να έχω χάσει το δεύτερο μωράκι μου, τη δεύτερη αποβολή που είχα και να έχω..."

14 χρόνια πριν | H Σταματίνα Τσιμτσιλή με mini μαύρο φόρεμα και peep toe, animal print γόβες στο Villa Mercedes

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ