Follow us

Η Κατερίνα Γερονικολού σε ηλικία 25 χρονών με strapless mini φόρεμα και έντονο μακιγιάζ σε ροζ αποχρώσεις

Η ηθοποιός στα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα.

MissBloom TEAM
Κατερίνα Γερονικολού Instagram

Ήταν 2008 όταν η Κατερίνα Γερονικολού μάς συστήθηκε για πρώτη φορά μέσα από την τηλεόραση και την τηλεοπτική σειρά "Υπάρχουν άντρες και άντρες", με τα μαύρα της μαλλιά και τα καταγάλανα μάτια της να μαγεύουν το τηλεοπτικό κοινό. Η γνωστή ηθοποιός είναι δίχως αμφιβολία μία από τις πιο αγαπημένες και γλυκές παρουσίες της ελληνικής showbiz, με ένα παρουσιαστικό που δεν περνάει απαρατήρητο.

Κατερίνα Γερονικολού | H σπάνια φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια και η γλυκιά αγκαλιά στον μπαμπά της που έχει φύγει από τη ζωή

Η ίδια ωστόσο, φροντίζει να απασχολεί τα media μόνο με τη δουλειά της, έχοντας επιλέξει να κρατάει στην προσωπική της ζωή ένα χαμηλό προφίλ. Τα τελευταία πολλά χρόνια ωστόσο, όλοι γνωρίζουμε πως η Κατερίνα Γερονικολού βρίσκεται σε σχέση με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη δείχνοντας μάλιστα πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Σήμερα λοιπόν, κάνουμε ένα throwback και γυρίζουμε τον χρόνο στο 2010, στα πρώτα επαγγελματικά βήματα της Κατερίνας Γερονικολού και στην εμφάνισή της στην επίσημη προβολή της ταινίας "Το ξέσπασμα του φεγγαριού". Όμορφη και πιο γλυκιά από ποτέ, η ηθοποιός είχε δώσει το "παρών" φορώντας ένα strapless mini φόρεμα το οποίο είχε συνδυάσει με μαύρες γόβες και έντονο μακιγιάζ σε ροζ αποχρώσεις.

Η Κατερίνα Γερονικολού στην παραλία, με το πιο σέξι animal print μπικίνι

Η Κατερίνα Γερονικολού σε ηλικία 25 χρονών με strapless mini φόρεμα και έντονο μακιγιάζ σε ροζ αποχρώσεις
Κατερίνα Γερονικολού
Κατερίνα Γερονικολού

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ