Follow us

Η Κατερίνα Στικούδη ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα στο πάρτι γενεθλίων του γιου της, Βύρωνα

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε φωτογραφίες από το "The muppet show party" του γιου της φορώντας αθλητικό κολάν και crop top.

MissBloom TEAM
Κατερίνα Στικούδη NDP

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Κατερίνα Στικούδη που αφενός βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας της, αφετέρου περιμένει το δεύτερο παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον Βαγγέλη Σερίφη, ένα γεγονός που θα ολοκληρώσει την ευτυχία του ζευγαριού. Η τραγουδίστρια, που μόλις πριν έναν μήνα ανακοίνωσε σε live της την εγκυμοσύνη της, βρίσκεται ήδη στον 5ο μήνα - παρ' όλα αυτά, εξακολουθεί να είναι πλήρως ενεργή στην καθημερινότητά της.

Έτσι, μόλις πριν λίγες ώρες δημοσίευσε φωτογραφίες από το ευφάνταστο πάρτι που διοργάνωσε για τα γενέθλια του γιου της Βύρωνα, που σήμερα γίνεται 2 ετών. Το πάρτι ήταν θεματικό - "The muppet show party", και το σπίτι ήταν διακοσμημένο με πολύχρωμα μπαλόνια και ανάλογες αφίσες. Η διώροφη εντυπωσιακή τούρτα με τις μαριονέτες ήταν το στοιχείο που έκλεψε την παράσταση ενώ και η Κατερίνα Στικούδη έλαμπε από ευτυχία. Για το πάρτι επέλεξε ένα casual outfit (μπορντό αθλητικό κολάν με ασορτί crop top) που όχι μόνο την έκανε να νιώθει άνετα, αλλά και αναδείκνυε την εμφανώς φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Κατερίνα Στικούδη | Με το σύζυγό της στην κουζίνα του σπιτιού τους- Ο dj Ricco ανοίγει (τέλειο) σπιτικό φύλλο

"Ήρθες μας άλλαξες τη ζωή και σ ευχαριστούμε γι αυτό!! Χρόνια πολλά Βυρωνάκι μας !", δήλωσε στη λεζάντα.

Οι φωτογραφίες:

Η Κατερίνα Στικούδη ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα στο πάρτι γενεθλίων του γιου της, Βύρωνα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ