Follow us

O Σωτήρης Κοντιζάς απαθανάτισε την 2χρονη κόρη του, Ιζούμι, στην πιο cool στιγμή της

"Όλος ο κόσμος είναι για μένα…"

MissBloom TEAM
Σωτήρης Κοντιζάς Instagram

Μία υπέροχη φωτογραφία της κόρης του, Ιζούμι, δημοσίευσε πριν από λίγες ώρες ο Σωτήρης Κοντιζάς, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο αγαπημένος σεφ και κριτής του MasterChef απαθανάτισε τη μικρή του στην πιο cool στιγμή της την οποία μάλιστα και μοιράστηκε με τους followers της.

Η Ιζούμι και η Αριάνα-Τσιχίρο Κοντιζά είναι τα πιο χαριτωμένα κορίτσια ever | Ο Σωτήρης Κοντιζάς μόλις δημοσίευσε το πιο γλυκό βίντεο με τις κόρες του

Με παιδικά μουσικά όργανα στα χέρια και στην τσάντα της, η μικρή Ιζούμι έκανε βόλτες στο σαλόνι του σπιτιού τραγουδώντας και παίζοντας μουσική, με τον Σωτήρη Κοντιζά να ξετρελαίνεται δικαίως. Ο ίδιος μάλιστα, δημοσίευσε την εν λόγω φωτογραφία βάζοντας στη λεζάντα πολλά "μουσικά" emojis και γράφοντας έναν στίχο από τη Λιλιπούπολη.

"Γύρισα, ταξίδεψα πολύ και όλος ο κόσμος είναι για μένα μια Λιλιπούπολη...", σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς και η γοητευτική σύζυγός του, Δέσποινα, σε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση με την 7χρονη κόρη τους, Αριάνα Τσιχίρο


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ