Follow us

Όλγα Κεφαλογιάννη | Η κομψή εμφάνισή της στα ροζ στη Βουλή

Η όμορφη πολιτικός φωτογραφήθηκε κατά την έξοδό της από την αίθουσα της Βουλής

Όλγα Κεφαλογιάννη

Μία ιδιαίτερα κομψή εμφάνιση πραγματοποίησε η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη στη Βουλή. Η όμορφη πολιτικός φωτογραφήθηκε κατά την έξοδό της από την αίθουσα της Βουλής, μετά την ψήφιση του νέου σχέδιου νόμου που αφορούν την ενίσχυση της βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης. Για την περίσταση, η Όλγα Κεφαλογιάννη φόρεσε ένα ροζ σακάκι με ένα ασορτί τοπ που συνδύασε με μία κρεμ πλισέ φούστα και ασορτί γόβες.

"Υπερψηφίστηκε το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Τουρισμού: "Διατάξεις για την ενίσχυση της βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης"
Ευχαριστώ όλες και όλους τους συναδέλφους της κυβερνητικής πλειοψηφίας για την στήριξή τους!


Συνεχίζουμε όλες και όλοι μαζί στην προσπάθεια της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την αναγέννηση της ελληνικής οικονομίας μέσα από ποιοτικές επενδύσεις και δημιουργία καλά αμειβόμενων θέσεων εργασίας!", έγραψε στη λεζάντα της.

περψηφίστηκε το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Τουρισμού: "Διατάξεις για την ενίσχυση της βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης"
Ευχαριστώ όλες και όλους τους συναδέλφους της κυβερνητικής πλειοψηφίας για την στήριξή τους!
Συνεχίζουμε όλες και όλοι μαζί στην προσπάθεια της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την αναγέννηση της ελληνικής οικονομίας μέσα από ποιοτικές επενδύσεις και δημιουργία καλά αμειβόμενων θέσεων εργασίας!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ