Follow us

Minimal και φωτεινή | Στην τραπεζαρία της Χριστίνας Κοντοβά επικρατεί το λευκό, το ξύλο και η καλαισθησία

Η αισθητική φαίνεται πως ακολυθεί τη σχεδιάστρια και στους χώρους του σπιτιού της.

MissBloom TEAM
Χριστίνα Κοντοβά Instagram

Η Χριστίνα Κοντοβά είναι μία γυναίκα με πλούσια αισθητική. Η σχεδιάστρια μόδας αγαπάει να διαλέγει με προσοχή τα ρούχα της, τα αξεσουάρ της και φυσικά, τα έπιπλα του σπιτιού της. Η Χριστίνα Κοντοβά ζει στο κέντρο της Αθήνας έχοντας δημιουργήσει έναν υπέροχο και φωτεινό χώρο που στεγάζει την ίδια και τη μονάκριβη κόρη της, Έιντα.

Χριστίνα Κοντοβά | Η κόρη της έγινε παρανυφάκι σε γάμο - Οι χαριτωμένες φωτογραφίες της και η υπερηφάνεια της σχεδιάστριας

Μέσα από φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η επιχειρηματίας έχει μοιραστεί πολλές φορές φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της το οποίο μοιάζει προσεγμένο και περιποιημένο μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Πρόσφατα μάλιστα, η Χριστίνα Κοντοβά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μία φωτογραφία από την τραπεζαρία του σπιτιού της η οποία μοιάζει να έχει βγει από το Pinterest.

Minimal και φωτεινή, ευρύχωρη και λιτή, στην τραπεζαρία της σχεδιάστριας επικρατεί το λευκό χρώμα, οι ξύλινες λεπτομέρειες και φυσικά, η καλαισθησία. Αρωματικά κεριά και βάζα γεμίζουν το μεγάλο, κεντρικό τραπέζι ενώ δε λείπουν τα φυτά που σπάνε τη μονοχρωμία του χώρου με τον πιο απλό και εύκολο τρόπο.

Τζώνη Καλημέρης | Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με τη γλυκύτατη κόρη του, Έιντα - Η ολόσωμη floral φόρμα της και το ασορτί scrunchie στα μαλλιά

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ