Follow us

Ζέτα Μακρυπούλια | "Σκεφτόμουν να κάνω παιδί αλλά δε θα μου έκανε καλό στην προσωπική μου εξέλιξη..."

Όλα όσα είπε η ηθοποιός και παρουσιάστρια για την προσωπική της ζωή.

MissBloom TEAM
Ζέτα Μακρυπούλια Instagram

Μία αποκλειστική και άκρως απολαυστική συνέντευξη παραχώρησε η Ζέτα Μακρυπούλια στο Νίκο Χατζηνικολάου και στην εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω". Η γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιός μίλησε για πολλά πράγματα ενώ δε δίστασε να αναφερθεί στο κομμάτι του γάμου και στο ενδεχόμενο ενός παιδιού.

Η Ζέτα Μακρυπούλια πήγε σε συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη και δημοσίευσε το πιο γλυκό Instagram story

Συγκεκριμένα, η Ζέτα Μακρυπούλια αποκάλυψε πως έχει σκεφτεί πολλές φορές την απόκτηση ενός παιδιού, κάτι που ωστόσο της φαινόταν λάθος μετά τα 35 της χρόνια. Η ίδια μάλιστα, σημείωσε πως ένα παιδί δε θα έκανε καλό στην προσωπική της ζωή ενώ τόνισε πως δε συζητά για γάμο αν και τις σχέσεις της τις έχει ζήσει ως παντρεμένη.

"Τις σχέσεις μου τις σοβαρές τις έχω ζήσει σαν παντρεμένη. Τις αξίες της οικογένειας τις είχα μέσα στο σπίτι μου και τις τηρούσα πιστά. Το στεφάνι δεν μου έλεγε κάτι. Είναι μία κοινωνική υποχρέωση, είναι κάτι που ίσως το σκεφτόμουν εάν έκανα παιδί."

"Τον γάμο δεν τον συζητώ, το παιδί επίσης κάπως μπήκα στη διαδικασία μήπως να κάνω και κάθε φορά που το σκεφτόμουν μετά τα 35 ήταν λάθος… οι λόγοι ήταν εγωιστικοί, εντελώς εγωιστικοί και εκεί σκέφτηκα ότι δε θα μου κάνει καλό στην προσωπική μου εξέλιξη.", είπε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ