Follow us

Nathan Thomas | Πώς από την Ταϊλάνδη βρέθηκε να πρωταγωνιστεί στο "Μετά τη φωτιά"

Λίγο πριν από την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της νέας σειράς του ΑΝΤ1 ο Nathan Thomas αφηγήθηκε την κινηματογραφική ζωή του

sinenteuski

Ο Nathan Thomas είναι ένα από τα πρόσωπα που θα απασχολήσουν τις συζητήσεις του τηλεοπτικού κοινού. Θα μας συστηθεί, από απόψε το βράδυ, ως Αλέξανδρος Βενιέρης στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 "Μετά τη φωτιά". Το πρόσωπό του ίσως σου είναι οικείο καθώς, πριν από το αποψινό του τηλεοπτικό ντεμπούτο, συμμετείχε στην ταινία "Σμύρνη μου αγαπημένη" της Μιμής Ντενίση. Εκεί έγινε και η πρώτη του γνωριμία με τον σκηνοθέτη Γρηγόρη Καραντινάκη με τον οποίο συνεργάζεται ξανά στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1.

Λίγο πριν από την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του "Μετά τη φωτιά" ο Nathan Thomas αφηγήθηκε την κινηματογραφική ζωή του στη Madame Figaro. Η αφήγησή του περιλαμβάνει την πνευματική αναζήτηση που ξεκίνησε στα 19 του, τη ζωή στην Αγγλία καθώς κατά το ήμισυ κατάγεται από εκεί, την εγκατάσταση στην Ταϊλάνδη και την αγάπη του για την Τέχνη μέσα από την οποία επιδιώκει την "κάθαρση".

Πώς προέκυψε η συνεργασία στην ταινία "Σμύρνη μου αγαπημένη";

Τα τελευταία χρόνια ζούσα στο Λονδίνο. Έφυγα από την Ελλάδα μετά την κρίση του 2008. Εκεί είχα τη στήριξη της οικογένειάς μου οπότε συνέχισα τις σπουδές μου. Έπειτα πήγα και τρία χρόνια στην Αμερική όπου έκανα μαθήματα υποκριτικής και συμμετείχα σε διάφορες παραγωγές. Μετά ξεκίνησαν τα τηλέφωνα για δουλειές Ελλάδα. Πρώτα ήρθε το "Σμύρνη μου αγαπημένη", πριν από δύο χρόνια και ενώ βρισκόμουν στο μέσο των σπουδών μου. Αφού την έκανα, γύρισα στο Λονδίνο και ολοκλήρωσα τις σπουδές μου.

Οι σπουδές σου ήταν πάνω στην υποκριτική;

Σπούδασα κι άλλα πράγματα γιατί με έπιασε μια κρίση περί ζωής. Για το τι κάνω και αν θα τη βγάλω μόνο με την υποκριτική, γιατί συνήθως σε κάθε κρίση ο πολιτισμός είναι ο πιο ευάλωτος. Άρχισα να ψάχνω λίγο περισσότερο τι εστί ζωή, άνθρωπος. Έτσι, ξεκίνησα παράλληλα και σπουδές στη Θεολογία. Μια μέρα πήγα μια μέρα σε ένα βιβλιοπωλείο, πήρα όλα τα έργα του Shakespeare και μία Βίβλο.

Από το Λονδίνο πώς βρέθηκες στην Ταϊλάνδη;

Μετά τις σπουδές ξεκίνησα να εργάζομαι ως δάσκαλος Αγγλικών. Το κόστος ζωής όμως ανέβαινε πολύ στο Λονδίνο όπου ζούσα πια με τη γυναίκα μου. Όταν έληξε το συμβόλαιο του σπιτιού, πήραμε την απόφαση να μετακομίσουμε στην Ασία για την οποία εκείνη είχε μεγάλη λατρεία. Είπαμε "αν δεν το κάνουμε τώρα, δεν θα το κάνουμε ποτέ".

Δες περισσότερα στo MadameFigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ