Follow us

H Άννα Βίσση για την απεξάρτηση της Σοφίας από το αλκοόλ | "Είμαι ένας άνθρωπος που αντέχω"

Η Άννα Βίσση ήταν καλεσμένη στον Τάσο Τρύφωνος και στην εκπομπή Τετ α Τετ και μίλησε για πρώτη φορά για εκείνη την περίοδο της ζωής τους.

MissBloom TEAM
Βισση

Η Σοφία Καρβέλα μέσα από μία ανάρτησή της στο Instagram είχε μιλήσει για την πολύχρονη μάχη της με τον εθισμό της στο αλκοόλ και το πώς κατάφερε να απεξαρτηθεί. Η Άννα Βίσση ήταν καλεσμένη στον Τάσο Τρύφωνος και στην εκπομπή Τετ α Τετ και μίλησε για πρώτη φορά για εκείνη την περίοδο της ζωής τους. "Ήμουν εκεί. Μαζί πήγαμε σε αυτό το κέντρο που θέλησε να μπει για να αποτοξινωθεί. Αλλά θυμάμαι πώς όταν τηλεφώνησα για να κλείσουμε το ραντεβού, μου είχαν πει ότι το ίδιο το παιδί πρέπει να έρθει εδώ, να υπογράψει και να πει ότι η ίδια θέλει. Εσείς και να θέλετε, δεν μετράει η γνώμη σας. Έτσι το αντιμετωπίζουν και πολύ σωστά κατά τη γνώμη μου. Και πήγαμε εκεί. Ήταν μία δύσκολη περίοδος για εκείνη ειδικά. Εγώ γενικά πιστεύω ότι είμαι ένας άνθρωπος που αντέχω. Η υπομονή ήταν αυτό, η πίστη, η θέληση μου να περάσει. Και μέρα μέρα που την έβλεπα που γινόταν καλύτερα, αυτό το πράγμα έσβησε κάθε πίκρα και λύπη προυπήρξε. Άλλωστε η ευτυχία προκύπτει από τη λύση της δυστυχίας" , είπε η Άννα Βίσση.

Και πρόσθεσε: "Ο καθένας περνάει εθισμούς. Και ποιος άνθρωπος δεν εθίζεται σε κάτι. Νομίζουμε ότι το να καταφύγουμε σε κάτι κακό, θα μας λύσει τα άλλα μας προβλήματα. Είχα και εγώ κάτι μικροπροβληματάκια, αλλά εντάξει, μικρά".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ