Follow us

Σοφία Καρβέλα | Το μήνυμά της για τον Μάθιου Πέρι και τον αλκοολισμό

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, έκανε μία ανάρτηση για τον Μάθιου Πέρι, που έφυγε σε ηλικία 54 ετών

MissBloom TEAM
Καρβέλα

Η Σοφία Καρβέλα με μία ανάρτησή της στο Instagram είχε μιλήσει ανοιχτά για τον εθισμό της στο αλκοόλ και πώς κατάφερε να βγει από αυτό το φαύλο κύκλο.

"Πριν από 15 χρόνια σαν σήμερα, πήγαινα σε ένα μέρος για να με βοηθήσουν να νικήσω τον εθισμό μου στο αλκοόλ. Ήμουν διαλυμένη, στενοχωρημένη και φοβόμουν. Σήμερα, εξακολουθώ να είμαι διαλυμένη, στενοχωρημένη και φοβισμένη, αλλά δεν πίνω. Ό,τι ήθελα τελικά το πήρα, γιατί έμεινα νηφάλια και δούλεψα για να διατηρήσω αυτή τη νηφαλιότητά μου. Κάποιες μέρες, νιώθω πιο σκοτεινή από άλλες και κάποιες νιώθω σαν αγνή λιακάδα. Αυτή είναι η ζωή – όπως λέμε- και όσο περνούν τα χρόνια, αρχίζω να το αποδέχομαι αυτό.

Λέω και κάνω πράγματα για τα οποία μετανιώνω και μετά πράγματα για τα οποία είμαι πολύ περήφανη. Ό,τι κι αν συμβαίνει, δεν πίνω. Είμαι μία αλκοολική σε ανάρρωση και η μόνη θεραπεία για τον αλκοολισμό για όσους αναρωτιούνται, δεν είναι το ποτό. Το νιώθω. Μια κατάρα και μια ευλογία είναι για την οποία είμαι διατεθειμένη να πολεμήσω. Αν δυσκολεύεστε, αναρωτιέστε… πηγαίνετε σε μια συνάντηση. Μοιραστείτε το. Όλοι είναι πάντα ευπρόσδεκτοι", είχε γράψει σε μήνυμά της.

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, έκανε μία ανάρτηση για τον Μάθιου Πέρι, που έφυγε σε ηλικία 54 ετών. Ο Πέρι που έγινε παγκοσμίως αγαπητός μέσ από το ρόλο του Τσάντλερ, πάλευε χρόνια με τον εθισμό του στο αλκοόλ, στα χάπια και στα ναρκωτικά και τα τελευταία χρόνια επιτελούσε έργο, βοηθώντας τους συνανθρώπους του. Η Σοφία μοιράστηκε κάποια λόγια του αγαπημένου ηθοποιού που προφανώς τη συγκίνησαν ιδιαίτερα.

"Έχω περάσει πολλά σκαμπανεβάσματα στη ζωή μου. Ακόμα τα δουλεύω προσωπικά, αλλά το καλύτερο πράγμα για εμένα είναι αν ένας άνθρωπος εθισμένος στα ναρκωτικά ή στο αλκοόλ έρθει και μου πει: ''Θα με βοηθήσεις;''. Και του απαντώ: ''Ναι , γνωρίζω πώς να σε βοηθήσω. Θα το κάνω για εσένα ακόμα και αν δεν μπορώ για τον εαυτό μου. Έτσι κάνω ό,τι μπορώ. Σε γκρουπ, ή ένας προς ένας. Έτσι δημιούργησα το Σπίτι του Πέρι στο Μαλιμπού, μια κλινική αποτοξίνωσης. Έγραψα και το δικό μου θεατρικό έργο, The End of Longing, που είναι το προσωπικό μου μήνυμα προς τον κόσμο, μια υπερβολική εκδοχή του εαυτού μου ως μέθυσος. Είχα κάτι σημαντικό να πω σε ανθρώπους σαν εμένα και σε ανθρώπους που αγαπούν ανθρώπους σαν εμένα.

Όταν πεθάνω, ξέρω ότι οι άνθρωποι θα μιλούν μόνο για τα Φιλαράκια. Και χαίρομαι γι’ αυτό. Είμαι χαρούμενος που έκανα καλή δουλειά ως ηθοποιός, καθώς και ότι έδωσα στους ανθρώπους πολλές ευκαιρίες στο διαδίκτυο για να αστειευτούν με τα βάσανά μου.

Αλλά όταν πεθάνω, όσον αφορά στα κατορθώματά μου, θα ήταν ωραίο αν τα Φιλαράκια μπουν πολύ πίσω από τα πράγματα που έκανα για να βοηθήσω άλλους ανθρώπους.

Ξέρω ότι δεν θα συμβεί, αλλά θα ήταν ωραίο".

Σοφία Καρβέλα | Το μήνυμά της για τον Μάθιου Πέρι και τον αλκοολισμό

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ