Follow us

Η Έλλη Τρίγγου σε σπάνια εμφάνιση με τον πατέρα της | Δείτε πόσο μοιάζουν

Μια σπάνια κοινή εμφάνιση έκαναν η Έλλη Τρίγγου και ο πατέρας της

Kαλεσμένη σε γάμο | H Έλλη Τρίγγου σού δείχνει πώς να ντυθείς με το σωστό τρόπο NDP

Η Έλλη Τρίγγου φέτος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, "Η Μάγισσα” και έχει καταφέρει όλοι να μιλούν για εκείνη και τον ιδιαίτερο ρόλο της.

Διαβάστε Επίσης

Η ηθοποιός το βράδυ της Τρίτης έκανε μια σπάνια εμφάνιση μαζί με τον πατέρα της, όταν οι δυο τους βρέθηκαν στο Εθνικό θέατρο και την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Ο ιμπρεσάριος από τη Σμύρνη".

Οι δυο τους πόζαραν αρκετά ευδιάθετοι μπροστά στον φωτογραφικό φακό και είδαμε για πρώτη φορά πόσο πολύ μοιάζουν.

Έλλη Τρίγγου με τον πατέρα της, Κωνσταντίνο Τρίγγο

Η Έλλη Τρίγγου σε παλαιότερη συνέντευξη της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε πει για την οικογένεια της: Οι γονείς μου είχαν χωρίσει,όταν ήμουν δύο ετών και έτσι έχω το πλεονέκτημα, να έχω πολλές οικογένειες. Έχουν ξαναφτιάξει την ζωή τους και έτσι είχα πολλά οικογενειακά πρότυπα. Με βοήθησαν πολύ, υπάρχει τρομερή ισορροπία. Ό,τι και να συνέβαινε μεταξύ τους, είχαν πάντα την ενωτική πρόθεση σε σχέση με μένα”.

Μάλιστα είχε αποκαλύψει ότι έχει και δύο αδέρφια από τον επόμενο γάμο του πατέρα της. "Έχουμε αρκετά μεγάλη διαφορά ηλικίας, 15 χρόνια. Είναι τώρα στην εφηβεία. Δε ζούμε στην ίδια πόλη. Εκείνοι ζουν στην Πάτρα με τον μπαμπά μου. Είμαστε σαν φίλοι,σαν παρέα. Λαχταράω να τους ακούω να μου μιλάνε” είχε δηλώσει.

Έλλη Τρίγγου με τον πατέρα της, Κωνσταντίνο Τρίγγο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ