Follow us

Ο Ίαν Στρατής δείχνει την αληθινή πλευρά των ανδρών όταν γίνονται μπαμπάδες

Ο Ίαν Στρατής είναι χαζομπαμπάς και δεν το κρύβει

Μαίρη Συνατσάκη - Ίαν Στρατής @ianstratisunofficial

Ο Ίαν Στρατής έγινε μπαμπάς πριν από περίπου δέκα μήνες, όταν και η Μαίρη Συνατσάκη έφερε στον κόσμο την κόρη τους, καρπό του έρωτα τους.

Ο μουσικός και η παρουσιάστρια είναι τα τελευταία χρόνια ζευγάρι, με την επιχειρηματία να αποκαλύπτει πρόσφατα σε ένα βίντεο της στο κανάλι της στο YouTube ότι: "Πρωτογνωριστήκαμε στο Hair το 2018. Μετά κάναμε και το Cats μαζί, μου άρεσε. Είχα μια single περίοδο εκείνη τη φάση, εγώ. Ο άνθρωπος είχε σχέση, οπότε το κρατούσα για μένα. Γενικά, είναι πολύ κλειστός άνθρωπος αν τον συναναστραφείς, δεν είναι ο έξω καρδιά. Είχαμε κρατήσει μια ελάχιστη επαφή, μετά προέκυψε και κάναμε και μεταγλώττιση σε μια παιδική ταινία. Μετά πήγε στο YFSF και μπορεί να του έστελνα κάθε Κυριακή. Μετά όμως, βρεθήκαμε ξανά στο Hair και έτυχε να είμαστε μονάχοι".

"Ας πούμε ότι η δεύτερη καραντίνα μας βρήκε μαζί. Είχα μια αίσθηση εφηβείας και έλεγα άσε μη μπλέξουμε και στεναχωρηθούμε. Τελικά, έγιναν λίγο γρήγορα τα πράγματα. Αν είναι κάτι να συμβεί, θα βρεθεί ο χρόνος στη ζωή των ανθρώπων να συμβεί. Θυμάμαι το συναίσθημα που είχα και έλεγα πολύ ωραίος, αλλά πολύ τρελούλης τώρα, άστον. Στην πρώτη φάση που τον γνώρισα. Μετά τον είδα να αλλάζει, να ωριμάζει... Είπα ας πάμε κι ας βγει και σε κακό" είπε στη συνέχεια η Mairiboo.

Ο γνωστός μουσικός επιλέγει αρκετά συχνά μέσα από τα social media του να μοιράζεται την αλήθεια του σχετικά με το τι συμβαίνει στη ζωή του και την καθημερινότητα του από τότε που έχει στο σπίτι τη μικρή τους Ολίβια.

Πρόσφατα ο Ίαν Στρατής δημοσίευσε ένα αρκετά χιουμοριστικό βίντεο για το πως μιλάει στους φίλους του, στην αγαπημένη του και πόσο διαφορετικά μιλάει στην κόρη του.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ