Follow us

Η Τζένη Μελιτά έδωσε μία αποστομωτική απάντηση σε σχόλιο για τα τρία νυφικά της

Ένα κακεντρεχές σχόλιο για την επιλογή της να βάλει τρία νυφικά δέχθηκε η Τζένη Μελιτά

Τζένη Μελιτά Instagram

Η Τζένη Μελιτά παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της Σπύρο Μαργαρίτη πριν από μερικές εβδομάδες, με την παρουσιάστρια να αλλάζει τρια νυφικά σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Διαβάστε Επίσης

Αυτή την απόφαση της θέλησε να σχολιάσει ένας follower της στο Instagram. "Δεν το έχω δει ξανά να αλλάζει η νύφη τρία νυφικά και τρία ζευγάρια παπούτσια. Μπράβο σας και γούστο σας. Αλλά μου μοιάζει υπερβολή και ψωνίστικο", ήταν το σχόλιο που δέχθηκε η παρουσιάστρια της ΕΡΤ.

Έτσι, η Τζένη Μελιτά έγραψε: "Γίνεται μια συζήτηση γύρω από το τι "οφείλει" μια γυναίκα να φοράει (μα τι έκπληξη και αυτή η συζήτηση να αφορά στο τι πρέπει να κάνουν -κυρίως- οι γυναίκες!) ανάλογα με την ηλικία της, με το αν έχει παιδιά, με το σωματότυπο της κ.ο.κ. Αυτό είναι ένα σχόλιο, που είχα λάβει στο γάμο μου για τα νυφικά μου. Δεν το είχα ανεβάσει νωρίτερα, αλλά νομίζω τώρα είναι μια καλή στιγμή για να ενώσουμε τις φωνές μας στο ένα και μοναδικό γεγονός. Θα φοράμε ό,τι θέλουμε. Δεν χρειαζόμαστε κανενός τη θετική ή την αρνητική γνώμη. 1000 άνθρωποι, 1000 διαφορετικές απόψεις. Λυπάμαι, αλλά δε θα πάρω".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ