Follow us

Η Μαίρη Συνατσάκη ανέβασε το πιο αληθινό της βίντεο και το Instagram γέμισε shares

H αλήθεια της για τη μητρότητα που έκανε χιλιάδες γυναίκες να ταυτιστούν μαζί της.

MissBloom TEAM
Μαίρη Συνατσάκη Instagram@mairiboo

Το πιο αληθινό της βίντεο ανέβασε η Μαίρη Συνατσάκη σήμερα στο Instagram, μιλώντας για όλα τα απόλυτα αντιφατικά συναισθήματα που νιώθει τους τελευταίους μήνες, από τότε που έφερε στον κόσμο την κόρη της, Ολίβια.

Η Μιμή Ντενίση σε βραδινή έξοδο αγκαλιά με τον πρώην σύζυγό της, Σωτήρη Πολύζο

Το βίντεο "άγγιξε" πολλές μαμάδες και γέμισε γρήγορα likes, συγκεντρώνοντας πάνω από 600.000 προβολές μέσα σε λίγες ώρες. Πολύ γρήγορα το Instagram γέμισε με shares με χιλιάδες γυναίκες να ταυτίζονται με όσα λέει στο βίντεο η Mairiboo.

Τόνια Σωτηροπούλου | Η σπάνια φωτογραφία με τον (πολύ) στιλάτο μπαμπά της

"11 μήνες με την Ολίβια και για πάντα. Αν κάποιος μου ζητούσε να του εξηγήσω πως νιώθω αυτούς τους μήνες θα του έλεγα μαζεμένα ΟΛΑ τα παραπάνω. Το πρωτότυπο βίντεο ανήκει στην @shawnathemom και το βρήκα στο TikTok πριν λίγο καιρό. Γελούσα και έκλαιγα μαζί μετά από αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα γιατί επιτέλους κάποια με είχε καταλάβει! Συνολικά! Σε όλα τα επίπεδα αυτού του καινούριου ρόλου. Αυτό το βίντεο κατάφερε μέσα σε δευτερόλεπτα να με παρηγορήσει, να μου πάρει τις ενοχές και να μου πει ότι κάνω το καλύτερο που μπορώ. Ήθελα να υπάρχει άλλη μια εκεί έξω που να το βιώνει έτσι και να μην είμαι η μόνη. Ήθελα να το κάνω στα ελληνικά για να είναι ακόμη πιο οικείο το νόημα του σε όλους όσοι βιώνουν την συνθήκη αυτή και ήταν απελευθερωτικό να αφήσω τον εαυτό μου να ξεστομίσει όλα αυτά δημόσια. Μην αφήσετε κανέναν να σας κάνει να πιστέψετε ότι κάτι που έχει τοοοοση ομορφιά όσο το να μεγαλώνεις ένα παιδί δεν χωράει κανένα αρνητικό συναίσθημα. Όπως και αν περνάς αυτήν την περίοδο μακάρι ποτέ να μην νιώσεις μόνη ή παράλογη ή υπερβολική. Τα καταφέρνουμε", έγραψε στη λεζάντα.

Δες το βίντεο:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ