Follow us

Ελεονώρα Μελέτη: "Ήθελα να πάω με το παιδί μου στην εκκλησία, μου το χάλασε ο άντρας μου"

Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε για τον ιδανικό γάμο που ήθελε

Ελεονώρα Μελέτη Instagram

Η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να αναφερθεί στον πρόσφατο γάμο της με το Θοδωρή Μαροσούλη στην εκπομπή της στο Mega.

Διαβάστε Επίσης

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Mega αποκάλυψε ότι εκείνη ήθελε όταν παντρευτεί να πάει στην εκκλησία με την κόρη της, αλλά ο σύζυγός της της χάλασε τα σχέδια.

"Ήθελα να παντρευτώ και να πάω με το παιδί μου στην εκκλησία, και μου το χάλασε ο άντρας μου στα 7 χρόνια. Δεν μπορούσε να περιμένει λίγο ακόμα. Στα 6 χρόνια παντρεύτηκα" είπε χαρακτηριστικά.

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο κάτω από άκρα μυστικότητα τον Ιούλιο του 2023, καθώς ήταν μια έκπληξη που ετοίμαζε ο Θοδωρής Μαροσούλης στη σύζυγο του. Μάλιστα την ίδια ημέρα έγινε και η βάφτιση της κόρης τους, η οποία πήρε το όνομα Αλεξάνδρα Ωκεανίς.

"Εχθές για εμάς ήταν μια μέρα τεράστιας χαράς. Βαφτίσαμε τη κόρη μας η οποία πήρε το όνομα Αλεξάνδρα Ωκεανίς , αλλά κάναμε κ τον θρησκευτικό μας γάμο. ( πρώτα έγινε ο γάμος κ μετά η βάπτιση). Μια έκπληξη για μένα κ για όλους τους προσκεκλημένους, εμπνευσμένη από τον @psycho_25 , που ωστόσο απέδειξε πως τα απρόοπτα, τα αυθόρμητα κ τα πηγαία, μπορούν να είναι όμορφα, γιατί είναι αληθινά. Σύντομα θα μοιραστούμε μαζί σας στιγμές από τη χαρά μας, ( όταν έχουμε τις φωτογραφίες δηλαδή) γιατί νιώθουμε από τις τόσες πολλές πολλές κ τις τόσο ζεστές ευχές σας πως εκεί έξω υπάρχετε όμορφα πλάσματα, που νιώσατε κ μόνο στην είδηση, να μας στείλετε αυθόρμητα ένα όμορφο μήνυμα με υπέροχα λόγια κάνοντας τη μέρα μας ακόμα πιο όμορφη κ τη σημασία της πιο δυνατή. Μας ανοίξατε τη καρδιά σας, μας μοιράσατε αγάπη κ ευχές, κ εμείς με χαρά θα σας ανοίξουμε το σπίτι μας κ θα μοιραστούμε μαζί σας εικόνες αλλά κ όμορφα απρόοπτα από τη χθεσινή μαγική μπάρα για εμάς" έγραψε στη λεζάντα η Ελεονώρα Μελέτη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ