Follow us

Μία δίκαιη λίστα με τους άντρες που αξίζουν τον τίτλο του πιο σέξι στον κόσμο

Μετά τον Patrick Dempsey και την ανάδειξή του ως πιο σέξι άντρα για το 2023, αυτοί θέλουμε να πάρουν επιτέλους σειρά.

Patrick Dempsey Splash News / Ideal Image

Όλο και κάπου θα το είδες χθες: O Patrick Dempsey ανακηρύχθηκε ο πιο σέξι άντρας για το 2023 από το περιοδικό People αφήνοντας πίσω του πολλούς άλλους, εξίσου γοητευτικούς. Με αφορμή λοιπόν την πρωτιά του αυτή, είπαμε να αρπάξουμε την ευκαιρία από τα μαλλιά και να αποκαταστήσουμε κάθε πιθανή αδικία, φτιάχνοντας μία λίστα με μερικούς από τους άντρες που θέλουμε να (ξανα)δούμε επιτέλους σε αυτήν τη θέση - Σάκη Ρουβά, κάτσε φρόνιμα.

Παρακάτω λοιπόν, ακολουθεί η δική μας λίστα με πρωταγωνιστές 7 άντρες που πρέπει να πάρουν σειρά. Ακούς People;

Keanu Reeves

Ο καναδός ηθοποιός έχει δίχως αμφιβολία την αποδοχή όλων. Ο μελαχρινός, γοητευτικός και ευαίσθητος Keanu Reeves υποτίθεται ότι ανακηρύχθηκε ως ο πιο σέξι άντρας το 1994 ωστόσο αυτό, δεν επισημοποιήθηκε ποτέ. Συγκεκριμένα, το 1994 το People δεν ανέδειξε κανέναν ως τον πιο σέξι άντρα μέχρι που το 2015, ο editorial director είπε ότι για εκείνους ήταν ο Keanu. Ε, τον θέλουμε και επίσημα.

Ryan Reynolds

Ήταν 2010 όταν ο Ryan Reynolds ανακηρύχθηκε ως ο πιο σέξι άντρας της χρονιάς. Γιατί όχι ξανά; O καναδός ηθοποιός είναι σίγουρα ένας από αυτούς που αξίζει να βρεθεί ξανά σε αυτή τη θέση μιας και έκτοτε, έχει ανέβει επίπεδο σε ρόλους, όπως επίσης αποτελεί το απόλυτο couple goal με τη Blake Lively.

Michael Fassbender

Όσο απίστευτο και αν ακούγεται, ο Michael Fassbender δεν έχει βρεθεί ποτέ στη θέση του πιο σέξι άντρα. Ο 46χρονος ηθοποιός, με καταγωγή από την Ιρλανδία και τη Γερμανία, αξίζει σίγουρα την πρωτιά αυτή και ευελπιστούμε ότι πολύ σύντομα, θα την κερδίσει.

Διαβάστε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ