Follow us

Davide Renne | Έφυγε από τη ζωή ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Moschino | Η αιτία θανάτου και το σπαρακτικό αντίο του Alessandro Michele

Ο Davide Renne ήταν 46 ετών και είχε αναλάβει τα ηνία του ιταλικού οίκου πριν από εννέα μέρες, μετά από πολύχρονη θητεία στον Gucci, δίπλα στον Alessandro Michele.

MissBloom TEAM
Davide

Ο Ιταλός σχεδιαστής μόδας Davide Renne, μέχρι πρότινος επικεφαλής του τμήματος γυναικείων ενδυμάτων του οίκου Gucci που είχε μόλις αναλάβει την καλλιτεχνική διεύθυνση του Moschino πέθανε σε ηλικία 46 ετών. Η ανακοίνωση που βγήκε από το γκρουπ Αeffe, όπου ανήκει ο Moschino, δεν αναφέρει την αιτία θανάτου και κάνει μόνο λόγο για κάποια "αιφνίδια ασθένεια”. Ιταλικά ΜΜΕ μιλούν για ένα καρδιαγγειακό πρόβλημα για το οποίο ο σχεδιαστής χειρουργήθηκε πριν από μερικές μέρες, αλλά δεν συνήλθε ποτέ μετά το χειρουργείο. "Tη Δευτέρα ο Renne υποβλήθηκε σε επέμβαση για καρδιακό πρόβλημα σε κλινική στο Μιλάνο αλλά μετά από τρεις ημέρες στη μονάδα εντατικής θεραπείας έφυγε από τη ζωή και σήμερα ο κόσμος της ιταλικής και διεθνούς μόδας βυθίζεται στο πένθος", γράφει η Il Giornale.

Περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ