Follow us

Η Σοφία Καρβέλα με τροφική δηλητηρίαση | Τα τρυφερά στιγμιότυπα με τους γιους της να τη φροντίζουν

Οι γιοι της, Νικόλας και Νέστορας, πήραν τα ηνία της φροντίδας της (φωτό).

MissBloom TEAM
Σοφία Καρβέλα Instagram

Δύσκολες ώρες για τη Σοφία Καρβέλα, που έπαθε τροφική δηλητηρίαση με αποτέλεσμα να μην κλείσει μάτι όλη νύχτα. Σύμφωνα με τα stories που ανέβασε η ίδια στο προφίλ της, είναι καθηλωμένη στο κρεβάτι, έχει όμως την καλύτερη βοήθεια: τους δύο της γιους να τη φροντίζουν, κάνοντας, όπως είπε η ίδια, πολύ καλή δουλειά.

Συγκεκριμένα, η σχεδιάστρια δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες που δείχνουν τον γιο της να τη φροντίζει δίνοντάς της ένα ποτήρι, ενώ σε επόμενο story δηλώνει χιουμοριστικά ότι την τσεκάρουν συνεχώς για να δουν αν είναι ... ζωντανή. Κι ενώ λέει χαρακτηριστικά ότι "ήρθε η σειρά τους να με φροντίσουν" και ότι κάνουν "great job", σε επόμενη φωτογραφία φαίνεται ένα σπασμένο ποτήρι στο πάτωμα, προφανώς από τον γιο της.

Σοφία Καρβέλα | Οι γιοί της, Νικόλας και Νέστορας, έχουν πλέον το δικό τους κανάλι στο YouTube

Είναι γνωστό πόση αδυναμία έχει η Σοφία Καρβέλα στους γιους της, Νικόλα και Νέστορα, στους οποίους αφιερώνει όλο τον ελεύθερο χρόνο της μιας και τους έχει σε απόλυτη προτεραιότητα. Η αγάπη της δεν κρύβεται ενώ δεν διστάζει να δείξει σε κάθε ευκαιρία πόσο περήφανη μαμά είναι.

Δες τις τρυφερές φωτογραφίες:

Η Σοφία Καρβέλα με τροφική δηλητηρίαση | Τα τρυφερά στιγμιότυπα με τους γιους της να τη φροντίζουν
Καρβέλα
Καρβέλα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ