Follow us

Η Δανάη Μπάρκα κάνει γυμναστική και αυτοσαρκάζεται στο πιο χιουμοριστικό TikTok βίντεο που θα δεις σήμερα

Plus, απαντάει στο γιατί διαγράφει τα υβριστικά σχόλια.

MissBloom TEAM
Δανάη Μπάρκα Instagram

Η Δανάη Μπάρκα ξεκίνησε γυμναστήριο και αποφάσισε να μοιραστεί την εμπειρία της μέσω του TikTok account της, με το πιο αστείο βίντεο που θα δεις σήμερα. Η παρουσιάστρια, με τη χαρακτηριστική αίσθηση του χιούμορ που τη διακρίνει, ξεκίνησε το βίντεο με τίτλο "Μια μέρα στο γυμναστήριο" δείχνοντας στιγμιότυπα από τη γυμναστική που... αποφεύγει να κάνει. Φυσικά, η Δανάη Μπάρκα δεν διστάζει να αυτοσαρκαστεί ενώ οι ατάκες που φαίνονται στις λεζάντες είναι ξεκαρδιστικές.

Με πιο κοντά μαλλιά από ποτέ η Δανάη Μπάρκα | Το νέο, μοντέρνο κούρεμά της ανήκει στις top τάσεις του χειμώνα

"Εδώ αναλύουμε τα προσωπικά μας για να μην βαριέμαι", "πρώτη προσπάθεια απόδρασης" και η συνεχόμενη ερώτηση "τώρα τελείωσα;;;", είναι μερικές φράσεις της παρουσιάστριας που προδίδουν ξεκάθαρα το γεγονός ότι δεν της αρέσει καθόλου η γυμναστική.

"Θεέ μου τι ζώ; Μήπως να έρχεστε εκεί να τα λέμε να περνάει η ώρα;; (πίστευες ότι θα δεις τέτοιο βίντεο σ’ αυτόν τον λογαριασμό;;;; ΟΥΤΕ ΕΓΩ" έγραψε η Δανάη Μπάρκα με τους διαδικτυακούς της φίλους να σπεύδουν να σχολιάσουν τις προσπάθειές της.

Δεν έλειψαν ωστόσο και τα υβριστικά σχόλια, με την παρουσιάστρια να θέλει να τοποθετηθεί σχετικά με το γιατί προτιμά να τα διαγράφει.

"Μη σβήνεις σχόλια, ντροπή σου" έγραψε χρήστης του TikTok.

Και η απάντηση της Δανάης Μπάρκα:

"Ντροπή σε μένα που δεν θέλω ψεύτικους λογαριασμούς να βρίζουν κάτω από το ΔΙΚΟ ΜΟΥ προφίλ; Μάλλον μπερδεύεστε. Άλλο ένα σχόλιο με ευγένεια κι επιχειρήματα, που διαφωνεί σε κάτι κι άλλο ψεύτικοι λογαριασμοί που δεν έχουν τι να κάνουν και βρίζουν".

Δες το ξεκαρδιστικό βίντεο:

@danaibarka__ Θεέ μου τι ζώ ;! Μήπως να έρχεστε εκει να τα λέμε να περνάει η ώρα;;😇😂✌️ —-(πίστευες οτι θα δείς τετοιο βιντεο σ’αυτον τον λογαριασμο;;;; ΟΥΤΕ ΕΓΩ 😂) #gym #gymtok #gymmotivation #routine #workout #today #fyp #foryou #fypシ #foryoupage #funny #fypシ゚viral #fy #friday #pamedanai #viral #viralvideo #viraltiktok #workoutroutine #workoutmotivation #workoutchallenge #groundzerofitness ♬ πρωτότυπος ήχος - Danai Barka 🌻

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ