Follow us

Η Ιωάννα Παππά σε σπάνια δημόσια εμφάνιση στο θέατρο

Μια total white εμφάνιση έκανε η Ιωάννα Παππά στο θέατρο

Ιωάννα Παππά NDP

Μία σπάνια θεατρική έξοδο έκανε η Ιωάννα Παππά πριν από λίγες ημέρες, μιας και βρέθηκε στο θέατρο Αλκυονίς και παρακολούθησε την παράσταση "Felicita”.

Διαβάστε Επίσης

Μάλιστα στάθηκε μπροστά και στους φωτογράφους και φωτογραφήθηκε μαζί με την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη. Η Ιωάννα Παππά φόρεσε ένα λευκό φόρεμα, αλλά και το χαρακτηριστικό κόκκινο κραγιόν της.

Ιωάννα Παππά - Κωνσταντίνα Μπεκιάρη

Η Ιωάννα Παππά έχει μιλήσει πολλές φορές και για την οικογένεια της και τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Πάντο, με τον οποίο δεν έχουν παντρευτεί.

"Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι πολύ του γάμου ο Κώστας και επειδή κι εγώ δεν ήμουν ποτέ πολύ σκληροπυρηνική σε αυτό το ζήτημα, δεν επέμεινα πολύ, αλλά δεν το αποκλείω να γίνει κάποια στιγμή" είχε πει η ίδια σε συνέντευξη της.

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά με τα παιδιά της, η Ιωάννα Παππά είπε: "Όταν στη ζωή σου μπαίνει ένα παιδί, ορίζει πάρα πολύ τα πράγματα. Δεν γίνεται να μην αλλάξει η σχέση (του ζευγαριού) και αυτό αλλάζει διαρκώς. Δεν μπορείς να πεις ότι θα είστε έτσι συνέχεια γιατί θα συμβαίνει συνέχεια κάτι που θα το ανατρέπει αυτό".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ