Follow us

Η Κατερίνα Παπουτσάκη στόλισε για Χριστούγεννα: "Είναι νωρίς, το ξέρω"

Και η Κατερίνα Παπουτσάκη μπήκε σε xmas mood και στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού της

Κατερίνα Παπουτσάκη @katerina_papoutsaki

Είμαστε στα μισά του Νοέμβρη, όμως ήδη πολλοί είναι οι διάσημοι που έχουν στολίσει για τα Χριστούγεννα και έχουν μπει σε γιορτινή διάθεση. Έτσι και η Κατερίνα Παπουτσάκη!

Διαβάστε Επίσης

Η ηθοποιός δημοσίευσε στο Instagram της φωτογραφίες από το χριστουγεννιάτικο δέντρο της, με την ίδια να ποζάρει μπροστά του. "Ταρααααααααα. Είναι νωρίς, το ξέρω, αλλά θέλω να το ζήσω all the way. Τα παιδάκια το χάρηκαν πολύ! Τραγούδια , χοροί , φωτάκια, αγκαλίτσες και ευγνωμοσύνη για όλα τα υπέροχα που είμαστε σε θέση να απολαμβάνουμε !!! Ειρήνη, αγάπη και αδελφοσύνη! Άντε και του χρόνου με υγεία” έγραψε στο συνοδευτικό μήνυμα.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μιλώντας για τη μητρότητα και τους δύο γιους της, από τον γάμο της με τον Παναγιώτη Πιλαφά είπε: "Δεν συμβαίνει συχνά να με βλέπουν στο θέατρο. Στο θέατρο ήρθε ο γιος μου Μάξιμος, είχε και απορίες μετά, πολύ καίρια σημεία. Δεν μου κάνουν ερωτήσεις που δεν μπορώ να απαντήσω. Απαντώ με τρόπο αλλά χωρίς να το αποφεύγω. Μιλάμε πάρα πολύ με τα παιδιά μου. Γενικά είμαι καλά, υπάρχουν ζητήματα που θα βελτίωνα αλλά υπάρχει ισορροπία".

"Να καταφέρει να συνδυάσει το να ζει τη ζωή του ένας άνθρωπος, ταυτόχρονα να κρατά τις ισορροπίες με τα παιδιά όλη η δυσκολία στον καταμερισμό των ωρών που δεν φτάνουν. Και μέσα σε αυτό να μην χάσεις την ταυτότητά σου και να μην παραμελήσεις τον εαυτό σου, γιατί το σίγουρο είναι ότι θα κάνεις το παν για τα παιδιά σου. Η αυτοφροντίδα είναι πολύ σημαντικό πράγμα" είχε πει σχετικά με τις προκλήσεις που έχει ούσα χωρισμένη μητέρα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ